Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 07:40:26
EUR 35.9598 07:40:26
USD 34.5492 07:40:26
ALTIN ONS $2717.4500 07:40:26

Konu: Ons Altın

Harmonik formasyona göre Ana destek bölgemiz seviyesi kombinasyon da aşağı yönde 1800 Ana destek kırılması durumunda 1770/1780 seviyesini test etmek isteyecektir.Yukari yönlü pozitif yukselislerde 1820/1830 devamında 1840 direnç bölgelerimizdir.Yatirim tavsiyesi değildir.

Yorumlar (37)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Amin cümlemizden

JanTi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Analistler den bazıları düşüş sürebilir diyor yinede aklımızın bir kenarında bulunsun

0BeğenmedimŞikayet

JanTi ()

Evyallah kardeşim Allah razı olsun. Piyasa bu dediğn gibi herkesi terste de bırakabilir :)

Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Anladım kardeşim Allah bereket versin

1BeğenmedimŞikayet

JanTi ()

Ben tüm dolar dan 1808 ons da 1/6,5 parça geçtim. 1800 altını görürse bir parça daha geçerim. 1780 lere kadar giderse yavaş yavaş parçaları çoğaltma niyetim var. Burdan 1800 ve altını görmeden yukarı yaparsa da yapacak birşey yok nasip kısmet

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Helal olsun ne demek abim saygılarımla

Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Bu grafiği görmemiştim usta hakkını helal et

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Rica ederim Ahmet sen bir parcami ilave etmiştin Ahmet

1BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Allah sendende razı olsun kardeşim

O_Ben_Pamir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Eyvallah o senin güzelliğin ve dürüstlüğün

1BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Abim sizin gibi dürüst biri tutamayacağı sözler söylemez o yüzden samimi olduğunuzu anlamak zor değil Allah razı olsun. Saygılarımla

1BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Amin amin samimiyim ben saygılarımla sende öylesin

1BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Güzel yürekli düşünceli abim birbirimizi tanıdığımız da iyi anlaşacağız inşallah inanıyorum buna. Ömrünüz uzun olsun inşallah birlikte iki kelam ederiz. Bazı sözler kalpten söylenir abim sizin sözlerde öyle. Saygılarımla @O_Ben_Pamir

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Rica ederim oğuz kardeşim

Team35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Team35 ()

emegıne saglık hocam

1BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Bende iyiyim şükür bugünümuze tşkler iyi olmaniz daim olsun

Denzer için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Samimiyim dardayım sıkıntım var de memleketine yardıma gelirim ben öyleyim bir adım gelene 2 adım gelirim samimiyet doğruluk burda çok önemli sendede fazlasıyla var kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Denzer ()

Elhamdulillah iyiyiz siz nasilsiniz

1BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Sözleriniz beni mutlu etti abiciğim. Yanlış kişiye abi dememişim. O değer sizin saygın kişiliğinizden kaynaklanıyor abim. Saygılarımla @O_Ben_Pamir

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Rica ederim hayırlı akşamlar nasılsınız

Denzer için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Denzer ()

Elinize saglik tesekkurler

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Saygılar hürmetler benden her daim dobra harbi ve iyi niyetli açık sözlü olman bende yerini ayrı bir değer katıyor

0BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Sağolasınız abiciğim. Saygılarımla

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Asıl sen ve senin gibi dostlar varolsun daim olun herzaman tşkler

0BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Abim benim benimde bugün ters like lar için kullandım doldu. Böyle şeyler aramızda sorun olmaz. Asıl hak eden sizin gibi emek verenlere like vereceğiz ki bir anlamı olsun yoksa benim böyle bir gayem yok like da ihtiyacım yok sizler varolun paylaşım yapın yeter bana. Saygılarımla @O_Ben_Pamir

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Mesajlar bazen düşmüyor cvp veremiyor bilginiz olsun k bakmayın olursa güzel kardeşim

Murat_de için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Rica ederim kardeşim saygılarımla

Azra_Azra için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

İzliyelim Ahmet kardeşim mesajlar düşmüyor cvp vermedigim olursa kusura bakmasın lütfen

0BeğenmedimŞikayet

Murat_de ()

Saygı benden hocam.
Düşünmeniz yeter. :)

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Rica ederim güzel yürekli samimi dostum puanlamam dolmuş k bakmayın

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum