Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Selam Ayhan hayırlı günler. Larenge şahin aciklama yapar bilanço da sikilasmaya giderler faiz artirlarsa güzel kardeşim
Ayhan1903 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Hemde nasıl vururlar
TheNight için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EMEKLİ_ ()selametle git
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Dedem seviyorum seni kendine iyi bak ben çıkıyorum görüşürüz.
Herkese hayırlı akşamlar.
EMEKLİ_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EMEKLİ_ ()ona garson diyom ben malzeme oluyor onlara
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()bir de @Kara_bey bunların masasında mezeci olan:))
Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EMEKLİ_ ()asil insan azmaz sakın yapma
0BeğenmedimŞikayet
Ayhan1903 ()Ismail ustam hayirli gunler. Bu usd euro parite si ne zaman canlanir paslandik resmen =)
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Bunu sen ben yapsak her gün yüzüne vururlar:))
Allah'ın sopası yok:))
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Aynen dede tam üstüne bastın ayagini kaldır martı resimli
0BeğenmedimŞikayet
EMEKLİ_ ()bunlara inan allaha yazmıya bile değecek kişiler değil
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()İnsanların açığını araştırıyorlar düşen hisseyi neden öneriyorlar o zaman -5 yemiş
0BeğenmedimŞikayet
EMEKLİ_ ()ha şu ocakta bilmişim şubatı bilmişim martı bilmişimci, yaw aşcı , yamağı birde garsonları var kara batak
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Eyvallah dedem yanındayım bunu bil istedim nasıl biri olduğunu biliyorum
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Bu hisseyi yakın zaman önce @Return_35 @celik2119 almıştı sanırım.
Hani düşerken almayın yükselirken alın diyenler değil mi bunlar? Hatta çelik seviniyordu kaçmadan aldığına:)) şimdi taşıma maliyeti hesaplıyordur:))
@EMEKLİ_ dedem:))
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Çelikle sonu 35nikli bir bayan vardı ben demiştim ci o öneriyordu
0BeğenmedimŞikayet
EMEKLİ_ ()ben onun gibi değilim boşver
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Çelik öneriyordu
0BeğenmedimŞikayet
EMEKLİ_ ()derin hocayamı atıyım
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Doğru hamle yaptim ozaman abi:)) kısada kar gördükçe çıkıp onslardaki zararımı ordan cıkartıcam ama bilerek bisey yapmıyorum, sorarım sanada sürekli artik
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Jantsa Sasa THY sağlam bunlar Cevahir
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()@EMEKLİ_ at dede bu hisseyi
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abi ereğli vardı bende biraz önce 34.44den sattım. yerine 79.900den jants aldım. jants nasıldır bilgin varmi
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()euro düşecek neden geçiş yaptiriyorsunuz diyenler neden düşen hisseye geciriyorlar