Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0435 17:04:18
EUR 36.0802 17:04:18
USD 34.5532 17:04:18
ALTIN ONS $2692.3150 17:04:18

Konu: Gram gümüş ve Gümüş ons teknik değerlendirme.

⭐⭐TheNight ()
Gümüş
Selamün Aleyküm,
Sevgili gümüş severler.
Gram gümüş anlık 10.70 seviyesinde.
Gram gümüş ikili tepe gereği düşeceği yere zaten düşmüş, yukarıdan alışları suanki seviyelerden takviye yapıp ortalama düşürmeniz gerekli. Yeni alıcılarda 10.58 seviyelerini veya yakın seviyeleri alış fırsatına çevir ebilirler.

Gümüş Ons anlık 22.32 seviyesinde.
Gümüş Ons ise 2020 yilindan bugüne 21.9 seviyesini destek seviyesi olarak kullaniyor. Geçtiğimiz hafta en düşük 22.08 seviyesi test edildi. Benim düşüncem şuan gümüş alış fırsatı veriyor piyasaya. 21.9 seviyesi üzerinde ki gümüş ons yukarıdaki 25.7 ve 30.0 hedeflerini bozmaz, değiştirmez.

Yorumlar (92)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

-1BeğenmedimŞikayet

TheNight ()

Senden çok okuduğum kesin.
Her insan hata yapar, ama senin yaptığını yapmaz.
Bu mesaj sonrası ne yazarsan yaz seni muhatab almayacağım çelik.

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yalçın6060 ()

Bize kötü mü dedi yine

TheNight için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gulummmbb ()

O celik by

0BeğenmedimŞikayet

TheNight ()

Engellediğin 2000 kişi kötü? Sen iyisin yani:))

0BeğenmedimŞikayet

TheNight ()

işin onun bunun açığını aramak olmasın, varsa yararlı olacağına inandığın bir bilgi paylaş yoksa beni muhatab alma celik

-1BeğenmedimŞikayet

TheNight ()

O zaman benle uğraşmaya devam et çelik: )
Dinimizde başkalarının kusurlarini, ayiplarinin üzerini ört der. Tekrar soruyorum sen hangi din'in mensubusun?

0BeğenmedimŞikayet

TheNight ()

Ismimi yazmadığın yorumunda çok profilinde.
Neyse..
Ben birkaç gün önce beni muhatab alma demiştim. Duramıyorsun:)

3BeğenmedimŞikayet

TheNight ()

Benim dinimde dedikodu da günah, sen hangi dinin mensubusun?

0BeğenmedimŞikayet

TheNight ()

Beni tanısaydın yıldız derdimin olmadığını anlardın. Zor birşey değilse yap, tutan mi var?

2BeğenmedimŞikayet

TheNight ()

Kıskandın mı çelik? Karnın ağrımış hemen

0BeğenmedimŞikayet

DBRL ()

Yükselecek diyeni seviyorlar her türlü

0BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Bence sevildiği için. Yoksa bende yükseliş bekliyorum grafikleri attım ben de alırdım o kadar beğeni :))

1BeğenmedimŞikayet

Gümüş_yarim ()

Çelik hocam nereden döner

0BeğenmedimŞikayet

Enes1419 ()

Aleykum selam

3BeğenmedimŞikayet

TheNight ()

Eline sağlık dostum doğru tespit.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

ve aleykum selam

Şimdiye kadar sert düşüş sonrası yukarı tepki vermeye başladıkça aralıklı kademeli alım yapanlar hep karlı çıkmış yukarı tepkilerde kısmen kademeli çıkışlar yapanlar ise daha düşük maliyetle daha fazla.
Çok daha aşağı çekilmesi ise bedava mal dağıtımı manasına geliyor. Bence böyle olursa çok daha hızlı bir şekilde ve kısa sürede daha da yukarı sıçrayabilir.

0BeğenmedimŞikayet

BOZHİMAS ()

teşekkür ederim.
zaten yeterince bilgi birikimim olmaması,
tv den yada platformdan öğrendiğim bilgileri paylaşma ve fikir alışverişi yapmayacağımı belirtmek isterim. nötr olmak, polemik yaratmamak için bundan sonra selam harici pek aranıza katılamayacağım.

Yeşilllll22 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kasaryaza ()

Düşüş tamam yani bitti diyosun

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Emeğine sağlık çok teşekkür ederim hocam
3 beğenin verildi

0BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Emeğinize sağlık hocam Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

Uzunvade007 ()

Erkan öz son video izledin mi...

Aldirma bence insanlara...

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_yarim ()

Hocam emeğinize sağlık. Desenize hiç dövizle uğraşmaya gerek yok al gümüş keyfine bak...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum