Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn Abdülhamid 1864 üstünde tutunsmsdıgını gördügüm için ve 20. xx den aldıklarım ve 21. xx lerden aldıklarımı sattım 23. xx lerden aldıklarımın ortalaması 22. xx lerde ve duruma göre eklerim veya hepsini çıkarım ytd
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asenagümüş ()Teşekkürler hocam
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Hayır daha önceden aldıgım rublenin bir miktarını sattım sn asena gümüş 1 usd 55 rubleye yaklaştıkça satarım kalanını ytd
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Ne gördünüz hocam sizde 1864u geçemediği icinmi
0BeğenmedimŞikayet
asenagümüş ()Hocam ruble mi aldınız
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()20. xx lerden alınan 22. xx lerde çıktık sn 24 harfli ytd
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Onslar çıktınız mı Bünyamin bey?
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bir miktar ruble parite yapıldı ytd
0BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Teşekkür ederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Graf atacagım sn esenle her oluşacak paternle ilgili şimdilik öngörümüz 1 usd 55 rubleye kadar sonrasında rublede deger kaybı oluşacak. Şöyle diyelim 1 usd 55 ruble bu kurla 0.29 1usd 70 ruble 0.22 tl ve 1 usd 84 ruble 0.19 arası rakamlarda 5/1 a ve b2 olarak dalgalanacak ben elimdeki rubleleri 0.28 ile 0.29 tl arasında satacam ve bu bahsettigim dalgalanmaya göre hareket edecegim ytd
Esenle için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
OMERG ()Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Ruble TL
0,20 Altın a düşerse alınırmı hocam
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Evet 1 usd 55 rubleye kadar indikten sonra deger kaybı bekliyorum euro ve gbr paterni dolayısı ile hemen oluşmaz 5/1 a paterni usd ruble için 55 ruble 1 usd olmak kaydı ile beklenti ytd
OMERG için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
OMERG ()dolar ruble grafiği mi bu hocam. Ruble de değer kaybı mi bekliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()55 de 5/1 a güney biter ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hasanbaba0032 ()1. buçuk kat artdı en düşük 107 den almıştım 225 den sonra tradeplas kapanın a bıraktım alıp satmayı bugün baktım 272 olmuş
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()110 liraydı ruble bi arkadaşa sordum alınırmı dedim sen ciğermi yedin dedi oysaki 2 katladı ve gecti
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Hedef açık hale gelebilir ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()usd yi bile 3 günden bu zamana %7 ezmiş ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Fiyat 62.31 eger 59.68 aşagısında sabitlerse 42.24 ü hedef haline getirir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Penetre evresi 4/8
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()60 aşagısında yeni histogram açar ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Patern dolgusu satış poz ytd
0BeğenmedimŞikayet
Alp_10_71 ()Sizi çok iyi anlıyorum çünkü benim de zararım varken burdan kaçıyorum. Ani ve fevri harwketlerle daha da zarara girmemek için. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Benden başka bilenn yok hocam hepsi fizikci
Alp_10_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Bizi böyle kolay cikarmayacaklar herhalde
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alp_10_71 ()Çok zararınız varsa burayı terk edin ve sabır edin. Sonra çevrenizde diyecekler yükseliyor diye. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Duyum yada bildiğim olsa 2 lira düşen malda zarar kes yapılmaz mıydı? Benim bişey bildiğim yok Mesut hocam