Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Dis. like düzeltildi Dostum.
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Ay dongusunden degil boga ve ayı dongusunden bahsediyorum dostum. Kisa sureli donguler ile pek yorulmayiniz.
hakanyks için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Ha sunu bileydin :) sana yakisani yap her daim dostum. Saygilar guzel gunler seninle olsun
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ANK82 ()Bu söze ancak like verilir
Her dönem takılacak birini buluyor..
0BeğenmedimŞikayet
hakanyks ()Ay döngüsü salı, Çarşamba bitiyor.
1BeğenmedimŞikayet
Atmaca75 ()Teşekkürler hocam sağolun
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Merhaba Dostum.
Bende zaten engelli. Ama arkamdan iftira ve hakaret ediyormuş. Biz onunla aynı siklette değiliz. Muhatap olarak bile kabul etmeyince agresifleşiyor. Kendi çalıp kendi oynuyor. :)
Ben zaten takip etmiyorum. Ama dün gördüm ki çok sayıda kişinin ahını almış.
Hayırlı günler.
1BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Bu analist peter brenti takip edin çok iyi tahminleri var bu adam defalarca ayı sezonunu önceden bildi
2BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Merhaba dostum. Iyi pazarlar. Bu ara takışıyorsun goruyorum ama takilma fazla. Benim gibi engeli bas gec :) dogruyu soyleyeni pek sevmezler maalesef. Sunun surasinda yuzde 17 18 daha dusecek. Cile bitse iyi olacak artik :) dususu tek seferde degil zamana yaymalarinin sebepleri mevcut. Dongu bu sekilde :)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()28 bin desteğini her ziyaret ettiğinde 50 liralık yakıt alıyordu ve 50 liralık yakıtla destekten ayrılamıyordu. Biraz da fazla yakıt almak için daha diplere gitmesi gerekiyordu.
YTD
Esrarlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarlı ()Hocam o oluraa altcoinler 0 lanacak bu gidişle
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Merhaba. Evet hala geçerli.
(200 haftalık ortalama şu anda 22.300)
Ytd
Atmaca75 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Atmaca75 ()Hocam merhaba, siz bir grafik paylaşmıştınız. 21950 destek diye, hatta 16000 e iğne atabilir diye. Kendini yukarı atamazsa bu ihtimal hala geçerlimi?
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Maalesef öyle oluyor. İçine sinmeyen bir paylaşım oldu mu bu da olmaz deniyor. Bu bende de var. Tecrübe oluyor bunlar Ankaralı. Hayırlısı.
ANK82 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ANK82 ()Evet @USTAMM görmüştüm paylaşımınızı o zaman da ama tedbir almadık işte(
Olacak yaşanacak varmış
Herseyin hayırlısı olsun bakalim
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()evet 40.000 iken paylaşmıştık bunu. 28.000 geldi.
ytd
ANK82 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ANK82 ()Ee beklentisi geldi gibi bisey @USTAMM :))
Gidelim artık geldiğimiz yere)
1BeğenmedimŞikayet
ŞEMSIYE__ ()Mecbur bekliyeceğim ustam artık ne zaman 16 gelir bir daha allah bilir
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Peter Brandt keşke haklı çıkmasaydı
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Bu grafik sorulmustu
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()google da Altın da 2013 senaryosu yeniden yaşanır mı yazısı daha gerçekçi bence
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Evet onların ipiyle kuyuya inilmez
TarikAbi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()onsda 2021 yazında 2025$ ken 2021 sonuna
2500$ dediler? geldi mi hala 3000$
diyorlar utanmadan
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()bu adam 69000 ken 2 aya 100bin
gelebilir demişti bir röportajda
asla böyle tiplere güvenmem
0BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Peki ustam buradan güzel bir yükseliş yapıp mı düşer yoksa 1 yukarı 2 aşağı yapıp mı düşer.
Hayırlı Bayramlar..
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Peter önemli bir analist ve bu analiz ona ait. 28 gelmez diyemeyiz ama bence henüz 28 konuşmak için erken.
Ytd
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Gelir mi sizce 28k
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()28 k mi... hocam korkutmayin
2BeğenmedimŞikayet
son_veda ()üstat mühim olan senin beklentin sen ne düşünüyorsun ve senin grafiğin daha çok itibar ederim nokta atışların kesin nişancı gibi :)
1BeğenmedimŞikayet
Abradizayn ()Beklediği çıkmaz inşaAllah.