Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()daha önce paylaştıgım ons Altın astro analiz grafigi
1BeğenmedimŞikayet
Team35 ()valla dogru dedın hocam dusus benım ekrana sıgmıyor artık yoksa ınecek yanı :)
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()1820 seviyesini bir izleyelim bakalım.
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Bu arada ben uzun dönem tutuyorum cüzdana atıyorum 1 sene bekliyordum 2 katında yarısını satıyorum sonra ister düşsün ister çıksın
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Sizin grafiklerinizle astroyu yorumluyorsunuz o tutuyor zaten sadece astro tutmuyor sizin kendi grafikleriniz çok olsa 1 veya 2 gün şaşıyor lakin doğru yolu gösteriyor
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Astro analizleri Ben yapmıyoru. Yapabilsem çok farklı olurdu ::)
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Halil hocam btc ether için astro analizler ne diyor bu günlerde baktınız mı bugün %50 alım yaptım kalanı için sizin grafikleri bekliyorum kim nederse desin size güvenim tam
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Eyvah eyvah hocam ne diyorsunuz:) önceden tepki olur filanda diyordunuz ümitlerimiz yeşeriyordu bugün sizi çok negatif gördüm yanılıyormuyum
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Zaman göstergeleri çok iyi çalışır :)
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Öyle kolay olmadı :)1980 lerse ons 1825 e düşecek hah ::)
Team35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()yukardan gelenler meteor mu hocam yagmur mu :) emegıne saglık dusurdun valla onsu :)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekkür ederim hocam umarim bu tutmaz
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Astro analizler iyi şeyler söylemiyor malesef.
@Esrarengiz0666
0BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Olmaz mı hocam ne demek. Al sat zor artık ne yazık ki hocam. Yan uygulamalar da kaldırıldı. Geçen ay fibanın makaslar aralıkları iyi diye geçmiştim. Ama onun da bir farkı kalmadı
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Doğru diyorsun delidir ne yapsa yeridir :))
şamil44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
şamil44 ()Sen daha iyisini bilirsin ama potine dikkat et cok zorlarsan nük leeri salar buraya yüjselen gramida göremeyiz:)
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Direk pudingi arar hallederim ben onu bırak moldovyayi direk bidonu tehdit ettiririz daha verimli olur:))
1BeğenmedimŞikayet
şamil44 ()dolar ın 15.5 e kadar çok hırpalamazlar gibime geliyor ama sonra dur derler. Onsta minnak bir destek verirse olur. Olmadı potini ara moldovayada giriversin yada gircem dese yeter. Yukseklerde vaska tanidik varmi:)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Tövbe abim ya:) mayıs haziran senin iş tamam onsa çok takılma dolar taşır onu 950 ye tabi mudahele olmazsa
0BeğenmedimŞikayet
Free_sunn ()Mayas ayında yatay seyir ve düşüşlerin marjı nedir hocam ne kadar yükselir ne kadar düşer rakamsal olarak saygılar
0BeğenmedimŞikayet
şamil44 ()Eylüle kalirsa ben göremem bu sitresle mezara yatirim olur.. Ağzını hayra aç gel en son haziran başı yapalim bitsin bu pazarlik:)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()O iş bende abi en kötü eylülde hallederiz:))
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Umarım faydası olur. Çunku bu makaslarla al- sat dönemi bitmiş gibi geliyor. Ban'a.
Arsbu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Astro analizler seviye vermez. Ama mayıs ayında 950 ler zor gibi.
1BeğenmedimŞikayet
şamil44 ()Sana zahmet 15 mayis iyi olur yok kurtarmaz dersen 25 30 mayisida bekleriz yavancı degilsin:)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()ayar larız abi sen gününü soyle; )))
0BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Paylaşmanız ve fikir edinmemize yardımcı olmanız bile yeterli. Tekrar teşekkür ederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
şamil44 ()Yukarisi dediğin kaça kadar yükselir ustad.. gramda acil 950 lazimda:) mayis ortasi dolsr destekli görürmüyüz 950 yi gramda
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Rica ederim. Grafik Ban'a ait degil ::) ALINTI
Arsbu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Emeğinize sağlık hocam. Takip ediyoruz sizi