Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
0BeğenmedimŞikayet
Batu51 ()Fed bugün akşam düşüş yaşatır mı Doğu abi kısa değilde uzun süreli düşüşler . Eline sağlık grafik için umut oluyorsun :)
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Takozun 5 dalgasının ilk dalgası yani tepesi 5 nisanda zaten:)
Bir daha bak istersen
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()22 nisandan alırsan yanılırsın doğu 5 nisandan almanı tavsiye ederim. benim ki tavsiye kardeşim yanlış anlama.
8BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Sabırla inançla...
1BeğenmedimŞikayet
patronankarali ()Ne ara vermişler hiç görmedim teşekkürler. :)) iyi bayramlar
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()teşekkürler kardeşim
-2BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Teşekkürler kardeşim birlikten kuvvet doğarmış gördüğümü düzeltiyorum bende
btc68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()elif bütün dlike senin düzelttim
2BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Dlike düzeltildi:) bitmez bunlar maalesef:)
patronankarali için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
patronankarali ()Çok teşekkürler iyi bayramlar
Derinn_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Öyle mutlu oluyorlarsa yapacak bişey yok. Allah Hidayet versin :)) teşekkür ediyorum
Hayırlı ve Mutlu Bayramlar
patronankarali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()dostum banada çok dlike verdiler tek kelime yazdım admin bana mapus vermiş artık yorum yazmayı korkuyorum
1BeğenmedimŞikayet
btc68 ()dostum günaydın iyi bayramlar emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()tmm kardeşim iyi bayramlar bol kazançlar
11BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()39600 üzeri tutunduğu an bizimdir:)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()yok zaten hepsini engelledim. burdaki amaç dısklıke değil yazdığına iki kelime cevap verecek kapasitelerinin olmaması zaten çoğu terste öylece ekrana bakıyor. Kafam rahat şimdi.
Algerden için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()kardeşim boşver dlike falan çoluk çocuk işleri bunları
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Kesinlikle:)
1BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Teşekkür ederim sağolun hocam
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Doğu bu ara bana da pek disklike veren yok. neden acaba? Kahve ısmarla mam iyi oldu galiba..
1BeğenmedimŞikayet
Mc764300 ()@LostPassenger Sn Lost boşverin şu filitilipotlari.. yazamadım bir türlü kelimeyi neyse, takiptesin hem iyi hem art niyetliler den tarafından iyi bayramlar şimdiden
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()düşüş? iki grafik attım bırı eskı biri yeni eskı olan dip yukselen grafik devam ediyor herhangi bir problem görünmüyor yenısınde kelebek var kelebekte tepe ve dip arasında ki fiyat farkı aynı olur genellikle yanı kelebekte dip 36.850 olmalı veya iğne atmalı düşüş ten bahsedebılmek ıcın 4 h ta 37.200 altı kalmalıo zaman 35.789 u konusuruz. su an için yükselen dip grafıgımız geçerli. bırde dikkat ettım. pıyasanın büyük manıpılasyoncuları 28-32k dan bahsetmeye başladı. bunlar bu hareketlere başladığına göre yükseliş yakındır. yukselıs emaresi için ilkin 4h ta 40.800 görmeliyiz.
ES_26_ES için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gemci ()tabi hocam seve seve :)
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Hocam düşüş geliyor mu
3BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bana değil bana yazanlara veriyorlar.
Bana kolay kolay veremezler cunku o filifodların hepsi engelli bende:)
btc68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()Dostum sanadami var dlike veren sen cok basarisin
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()1 tane süper zeka kendi kendine bana engel atmış bu güne kadar da hiç muhabetim yok kendisi ile yaptığım yorumlar zoruna gitmiş galiba? bu tarz insanlara birer kahve ısmarlayıp konfor odasına göndermek en makulu.
1BeğenmedimŞikayet
patronankarali ()Carlayanlar yine iş başında. Cesareti olmadığı için ortaya çıkarıyor. Dlike düzeltiyorum ama karakter olmadığı için onlar devam edecek.
9BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Cok teşekkür ederim sizlere dlıke verenler işte hiçbirşeyden habersiz olanlardır... Düzelteceğiz tabikide...
Biz başarımıza ve kazancımıza devam edeceğiz inşallah...
Sizleri de aramızda görmek isteriz:)
@gemci