Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Ah keşke düzelse ama zor çok derin konular bunlar yaz yaz bitmez de neyse ama o dönemde bizim kurla işimiz yok söylemleri bilerek söylenmiş bunu sonradan anladık
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Aynen keşke bunlar yapılınca herşey eskisi gibi olsa ekonomi düzelse asıl soru şu daha önce bu kadar faizler artırılır Ken bu kura müdahale edilmiyordu da şimdi niye bu kadar kur üzerinde duruluyor neden faiz artırmadan önlemler alınmalıdı
Nurr06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Amin inşallah. Ne diyeyim ki sizin bizim gibi insanların yatırım işlemlerine tamah edecek kadar eko nomimiz kötüyse bu kararların yaptırımların ne kadar faydası olur diye sormadan edemiyo insan Allah sonumuzu hayretsin
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Rabbim cümle işlerinizi kolaylaştırsın zorlaştıtmasın inşallah evet ama bundan sonraki süreç sıkıntılı olacak gibi görünüyor baksanıza Fx ler ve tradeplus kapandı artık mesai saatleri dışında bir şey yapamayacağız tamamen bankalar ın insafına kaldık
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Amin abim sizin gibi değerli büyüklerim varken saygımda sevgim de daim olur. Hayırlı sahurlar hayırlı günler abiciğim. Rabbime emanet olun. Saygılarımla @O_Ben_Pamir
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Amin hocam esselatu hayrun minen nevm hayırlı bereketli sağlıklı sabahlar olsun hayırlı cumalar dilerim
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Hayırlı cumalar cümleten
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Tşk ederim yoğunum bu aralar şükür tatlı yorgunluklar ama. baktık düşüp duruyo devraldık biz nöbetteyken yükseliyo bakın:)) @O_Ben_Pamir
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Sizede Aynur hanım hayırlı Cumalar dilerim nasılsın kardeşim Pamir le nöbet e geçmiş siniz yine
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()dolar teknikte pozitif gorunumde.
şamil44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Aleyküm selam. Cümleten Allah cc kabul etsin..
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Saygın ve sevgin varolsun kardeşim Rabbim ömrüne hayır bereket huzur ve sağlık versin inşallah hayırlı cumalar dilerim
O_Ben_Pamir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Aleyküm selam hayırlı sahurlar
1BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Aleyküm selam abim. Saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Selamün aleyküm dostlar cümleten hayırlı bereketli sahurlar olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Evet ben asistanım size yönlendiriyorum efenim:)
0BeğenmedimŞikayet
şamil44 ()Ustad dolar bazli bir yukselis olurmu fedden sonra
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Asistanım ^_^
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Rica ederim ne demek:)
Hknkmlg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Gelmedi ablam. Hocam pek girmiyordu yeni bu aralar var. Saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
Hknkmlg ()Teşekkür ediyorum çok sağolun
1BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()İyiyim pamir kardeşim sen nasılsın. soruna cevap yazdım ben gelmedimi? ben yeni keşfettim kendisini hemen takibe aldım:) @Carpediem37
O_Ben_Pamir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Est hocalık vasfı bende hiç yok sizi @Carpediem37 hocamıza yönlendireyim ben
Hknkmlg için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Ablam nasılsınız. Soruma cevap alamadım. :)) Ben @Carpediem37 hocamı zaten takip ediyorum:) siz daha yenimi takip ediyorsunuz bi zahmet edin lütfen:))) @Azra_Azra
Saygılarımla
@O_Ben_Pamir
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Işık var. Bira derinlerde kaldı. Yavaş yavaş paralatacağız
1BeğenmedimŞikayet
Hknkmlg ()Hocam bi sorum olacak size gram için alım düşünüyorum bunu bayram sonrasına mı bıraksak yada yarın alsam
0BeğenmedimŞikayet
Azra_Azra ()Umarım duymaz :) arada bende kaynarim
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Ben o ışığı gördüm sizde zaten bekliyoruz hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Duyarsa fena yapar beni :))
Azra_Azra için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Sanata ara vermiştim. Bir iki tuval sadece. Daha iyileri olacaktır elbet