Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Günaydın önce yukarı bir miktar tepki vermezmi hocam
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibomon ()2 ay önce 850 bin dedikleri eve 925 istediler diye vazgeçtim. simdi 1.3 milyon istiyorlar.
şamil44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ahg62 ()bugun bozucam zaarı göze aldım inş biraz yukselır zararım azalır.
Famuze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Famuze ()Sabret çıkar inşaAllah
0BeğenmedimŞikayet
4401 ()Bekliyoruz bakalım
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak_Borsacı ()Ons değilde dolar da düşüş olsa süper olurdu. ons un düşüşünün kimseye dişe dokunur etkisi yok..
0BeğenmedimŞikayet
şamil44 ()Zarar büyüyor ev almayi düşünüyodum zararlada çikmak istemiyorum:(
Famuze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Famuze ()Toprağım brz sakin ol nasipten öte yol yok
0BeğenmedimŞikayet
şamil44 ()Tekrar yükseliş için fedi beklermi dahami erken çikar yada .. daha dörusu yükseliş nezaman başlar
5BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()1900 ün Altın a yakın bir zamanda muhtemelen düşecegiz.
0BeğenmedimŞikayet
şamil44 ()945 ortalamam var yarisi tl olarak bekliyom. Burdan alim yapip ortalama düşürsemmi yoksa biraz daha sarkma yaparmi beklemelimiyim. Tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
şamil44 ()Yani 1944 alti salarsa 1927 ye kadar yolu varmi demek
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()2 yil değil 11 yildir aynı dayı cünkü bu yıla kadar hiç bi ülke altini yatirim araci olarak görmez bi bizde var yani 2012 yilinda altin ons alan abdli bi dezzemin parasi hiç kar yapmadan duruyordu neden 10yil parasini tenekeye yatirsin
4401 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak_Borsacı ()Valla piyasalar açılsın ben dalacağım artık grama..1 aydır sinir stres sahibi oldum.. alacam 2 sene yatacam üstüne..
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Sırasını bekliyor. Ayrıca coinler olmasaydı daha farklı olabilirdi.
4401 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
4401 ()Üstat bu enflasyon ortamında altını n bu kadar zayıf kalması normal mi? Değeri 2 yıldır 2000 1700 arası. Diğer emtiyalara göre zayıf kaldı
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()ons bugün biraz toparlanabilir. sonra tekrar aşagı devam etme durumu var.
Çaylak_Borsacı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak_Borsacı ()Sanatçı burada ne anlatmak istemiş? :))
0BeğenmedimŞikayet
Asanli ()1912 lere kadar düşüş mü demek bu grafik