Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0428 16:24:44
EUR 36.0570 16:24:44
USD 34.5519 16:24:44
ALTIN ONS $2696.0100 16:24:44

Konu: Gram Altın

Gram altın cephesinde pivot noktamız 920 seviyesi.920 seviyesi üzerinde pozitif yönde yükselişler 940 direncini hedefler.920 seviyesi altında kapanışlarda 900 seviyesini test etmek isteyecektir.

Yorumlar (72)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Zarar kes kesinlikle ben şahsen önermiyorum sabır kazanç getirecek Cevahir

umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Bende öyle bekliyorum da daha alttan alacaktım ben güya yükselişte satıp, dün bi 26.700rakami gördüm ona odaklandim en tepeyi beklerken elimde malla en dibe gittim. Hayırlısı olsun artık napiyim elden bisey gelmiyor. yine biraz daha iyiyim eskiden olsa şimdi zararkes yapmıştım çoktan. bu halimede sukur

Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Azra_Azra ()

Hee şasi oldum ekran başında :)

Hassasyatirimci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hassasyatirimci ()

Belli olmaz gelelbiir

Azra_Azra için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Azra_Azra ()

Ne olmaz :)

0BeğenmedimŞikayet

Hassasyatirimci ()

Yazarim belki olmaz

Azra_Azra için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Sabırlı ol tersten çıkar aldığın parça karada geçersin gümüş çok ucuz su an 28/30 dolar ı ons bazlı görebilir bu yıl

0BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Ben o ara 26.700e odaklanmıştı:((

0BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Inşallah biraz tepki yaparda kurtarırım abi

1BeğenmedimŞikayet

Azra_Azra ()

Bizim hedef bugün gelmez gibi.

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Canını sıkma böyle böyle geliştireceksin kendini gümüş orta ve uzun vadede güzel seviyelere gelicek nakit geçerse geriye cekilmelerde ilave yaparak maliyet dusurebilirsin

0BeğenmedimŞikayet

Hassasyatirimci ()

parite rakamları sismisti alım uaarken mutkla parite rakamlarına bakın sürekli satış noltasi olarak 12.30 diye yazdım defalarca

0BeğenmedimŞikayet

Azra_Azra ()

Olan oldu. Sıkma canını

0BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Evet ben satılacak yerden aldim:(

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

0.72 seviyesinden parçalı işlem alım uygundu euro gümüş te

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Gümüş kaç gram toplam Cevahir maalesef ters işlem yapmışsın

0BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Abi parçalı ama ful elimde sadece Altın ve gümüş var

1BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Rica ederim Serdar abim saygılarımla

Serdar_alb için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Serdar_alb ()

Teşekürler İsmail hocam

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Bana yazsaydın fikir alışverişinde bulunurduk full mu geçtin toplam kaç gram gümüş

0BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Abi euro larim i 76.30 ve 77.17den gümüşe geçtim dün satsam iyiydi gözümün önünde eridi gitti

0BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Ne gibi işlem yaptın

0BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Allah razi olsun abi keske kazansakta mutlu olsak hepberaber dun euro lari artirmistim bugün hepsi yerle bir oldu zarara dondurdum

2BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Parçalı ve panik yapmadan işlem herzaman kazandırır Cevahir tek kalem işlem yapmamaya özen göster sen ve senin gibi arkadaşlar kazansın bende mutlu oluyorum inanki

0BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Of of o yönde benim için olumlu olmayacak gibi

0BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Abi çok haklısın valla ne diyim. kendi mezarımı kazdım topragida kendim attım ustume :(

_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_matrıx ()

1995 tutunamayan ons 1930 seviyesini bekliyorum ilk vurgunu yaptılar ikinci vurgun için hazırlık yapıyorlar diye düşünüyorum cuma gününe kadar tabiki bu benim düşüncem alım için bekliyorum 1930 ytd

0BeğenmedimŞikayet

_delioglan_ ()

Ah cevahir bazen çok acele karar verip işlem açıyorsun biraz sabırlı olmaya öğrenmelisin.

1BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Panik işlem yapma yön tayin etmek istiyor kapanış önemli 1970 üzeri pozitif sarkmalarda aşağı yönlü 1950 destek seviyemiz

0BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Abi burdan bi tepki yapmazmi 1970e yeminle çok pişmanım bi tepki yapsın satacam:(

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum