Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (72)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Zarar kes kesinlikle ben şahsen önermiyorum sabır kazanç getirecek Cevahir
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Bende öyle bekliyorum da daha alttan alacaktım ben güya yükselişte satıp, dün bi 26.700rakami gördüm ona odaklandim en tepeyi beklerken elimde malla en dibe gittim. Hayırlısı olsun artık napiyim elden bisey gelmiyor. yine biraz daha iyiyim eskiden olsa şimdi zararkes yapmıştım çoktan. bu halimede sukur
Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra_Azra ()Hee şasi oldum ekran başında :)
Hassasyatirimci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hassasyatirimci ()Belli olmaz gelelbiir
Azra_Azra için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra_Azra ()Ne olmaz :)
0BeğenmedimŞikayet
Hassasyatirimci ()Yazarim belki olmaz
Azra_Azra için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Sabırlı ol tersten çıkar aldığın parça karada geçersin gümüş çok ucuz su an 28/30 dolar ı ons bazlı görebilir bu yıl
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Ben o ara 26.700e odaklanmıştı:((
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Inşallah biraz tepki yaparda kurtarırım abi
1BeğenmedimŞikayet
Azra_Azra ()Bizim hedef bugün gelmez gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Canını sıkma böyle böyle geliştireceksin kendini gümüş orta ve uzun vadede güzel seviyelere gelicek nakit geçerse geriye cekilmelerde ilave yaparak maliyet dusurebilirsin
0BeğenmedimŞikayet
Hassasyatirimci ()parite rakamları sismisti alım uaarken mutkla parite rakamlarına bakın sürekli satış noltasi olarak 12.30 diye yazdım defalarca
0BeğenmedimŞikayet
Azra_Azra ()Olan oldu. Sıkma canını
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Evet ben satılacak yerden aldim:(
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()0.72 seviyesinden parçalı işlem alım uygundu euro gümüş te
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Gümüş kaç gram toplam Cevahir maalesef ters işlem yapmışsın
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abi parçalı ama ful elimde sadece Altın ve gümüş var
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Rica ederim Serdar abim saygılarımla
Serdar_alb için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Serdar_alb ()Teşekürler İsmail hocam
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Bana yazsaydın fikir alışverişinde bulunurduk full mu geçtin toplam kaç gram gümüş
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abi euro larim i 76.30 ve 77.17den gümüşe geçtim dün satsam iyiydi gözümün önünde eridi gitti
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Ne gibi işlem yaptın
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Allah razi olsun abi keske kazansakta mutlu olsak hepberaber dun euro lari artirmistim bugün hepsi yerle bir oldu zarara dondurdum
2BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Parçalı ve panik yapmadan işlem herzaman kazandırır Cevahir tek kalem işlem yapmamaya özen göster sen ve senin gibi arkadaşlar kazansın bende mutlu oluyorum inanki
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Of of o yönde benim için olumlu olmayacak gibi
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abi çok haklısın valla ne diyim. kendi mezarımı kazdım topragida kendim attım ustume :(
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_matrıx ()1995 tutunamayan ons 1930 seviyesini bekliyorum ilk vurgunu yaptılar ikinci vurgun için hazırlık yapıyorlar diye düşünüyorum cuma gününe kadar tabiki bu benim düşüncem alım için bekliyorum 1930 ytd
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Ah cevahir bazen çok acele karar verip işlem açıyorsun biraz sabırlı olmaya öğrenmelisin.
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Panik işlem yapma yön tayin etmek istiyor kapanış önemli 1970 üzeri pozitif sarkmalarda aşağı yönlü 1950 destek seviyemiz
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abi burdan bi tepki yapmazmi 1970e yeminle çok pişmanım bi tepki yapsın satacam:(