Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()Bakabildinizmi nedir şuan çarşı fiyatı
REST_IN_PEACEE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()Ok sagol yarın kismetse
MaSTeR_AyFoX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Abi suan fiyat veremiyorum. (:
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()Teneke yani kesme Altın Gr ne kadar şuanda carsi piyasinda yada Sizde
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Kenar semtlerde farklı farklı fiyatlar olabilir. Kapalı carsıda daha iyi makasla daha iyi fiyat verirler
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Gramına göre işcilikler değişir 1 gram has atıs x1005 5-10-20 gram 1003
50-100 gram 1000 den
clvr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Hayır. Carsıda makas 2-2.5 tl
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Rica ederüm abi
O_Ben_Pamir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Tamam abiciğim teşekkür ederim. Allah razı olsun. Kusura bakmayın lütfen zahmet verdim. @O_Ben_Pamir
Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()Kesme altindadami işçilik var
0BeğenmedimŞikayet
clvr ()Hocam peki paketli külçe 24 ayar Gram altın larda işçilik var mıdır
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Bir şey yapın demedim şaşkınlığını xile getirdim
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Ben ne yapabilirim (:
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Abi işciliksiz hiç bir sey yoktur. Burma ve ajda modelinde az vardır. Yoksa siz satarken hemen hemen hepsi aynı. Hurda oluyor.
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Tamam abiciğim teşekkür ederim. Birde bu bilezik lerde işçilik mevzusu doğrumudur kimi yok öyle birşey hepsi aynı sizi kandırıyor diyor kim yok diyor. Şimdi biz yine bilezik alacağız işçiliksiz varmı yokmu yada al sat yaparken bilezikte en az zararla yada makasla hangisini önerirsiniz. @O_Ben_Pamir
Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Geçen hafta gram 92* lerde iken bile bana 5i biryerdeyi 31.500 gramseyi de daha yüksek söylediler kuyumcular
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Müsait değildim de şimdi bakıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Bugün size yardım ama dusmedi mi
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Gramise 15100 tl gibi
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Bugun en az zinnet idi 640 alıs 641 satıs idi
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Merhaba sizi bir arkadaşım tavsiye etti fiziki alsat için altin da hangi ürün daha avantajlı oluyor. Birde 5 i biliklerin yarimi var adını bilmiyorum o nü şuan kuyumcudan bize satışı nekadar
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Ömer abiciğim selamünaleyküm nasılsınız. Birşey sormak istiyorum kuyumcudan al sat için alacağımız hangi altın modelinde makas yok veya en düşük olanı var. Teşekkür ederim. @O_Ben_Pamir
Saygılarımla