Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederim hocam alt destekleri de ekler misiniz?
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Alt yorumdaki harmoniğin fib değerleri halen geçerlidir.
Gann açısından
**1020,43
**1036
**1057 dirençlerimizdir.
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Esenle ()SELAMINALEYKUM hocam
Platin beklentiniz nedir hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Sayın @calculator_ hocam hâlâ güncelliğini koruyor değil mi bu çalışma?
0BeğenmedimŞikayet
Gulummmbb ()Bnce dutar ince ayar i tutturamiyor sadece
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hayırlısı olsun hocam. O söylediğiniz kişinin öngörüleri genellikle tutmuyor yinede siz bilirsiniz
Gulummmbb için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gulummmbb ()Bn gumusten ciktim euro ya gectim islam memis euro patlayacak diyo bn de en 1 tl cikcak diyom
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hocam @calculator_ hocam platin için bu bilgilendirmeyi yapmıştı. Ben platin, gümüş, altın, euro ve TL ile sepet yaptım
Gulummmbb için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gulummmbb ()Siz neydeniz
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederim hocam daha önce de yazmistiniz o yüzden planlamamı yapmıştım:) Elinize emeğinize sağlık hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Heccc elleme diyom sana ilave para gectikce ekle
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Abi kurbana kadar dokunma elindekine kurban paran cikar diyeyim sana
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Yorum yazdigin yerde grafik ekleyi isaretle ordan dosyalar resimler istedigin resmi tikla sonra mesaj gonder bu kadar
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Biraz takip etmek lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Eyvallah sayin abin tum site seni sever diye bilirim
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Allah razi olsun hocam guzel bakan guzel gorur derler
0BeğenmedimŞikayet
Hasanbaba0032 ()İnşallah kardeşim birgün angarya denizine kavuşacak))
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Anladım abim :))
Sizin aranızdaki muhabbet, benim Asrn üstadım ile aramdaki muhabbet kadar temiz.