Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()1 ay önce belirttim durum boyleydi ve o şekilde hareket etti.. son duruma bakıp bilgi vereceğim gidişatı..
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Birikimlerimi ihtiyaçlarim için kullandım .. o yüzden birşey alıp satmadım icin takip etmiyorum.. 1.2 haftada bir girip yorumluyorum.. zaten yorumladım durum dışında farklı birşey olmadı için şimdilik gelmiyordum.. durumun şimdilik olumlu olmadini çıkışa geçerse bilgi verecegimi söyledim.. platinde bir yatirim aracı param olsa parça değerlendirdim..
Gırdali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gırdali ()Size kötü bir söz söylemediğim halde bu tarz bir suçlama hoş olmadı. Dediğiniz gibi burda kapatalım bu tatsız muhabbeti
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gırdali ()Sayın Kzılhafiye1, öncelikle nezaket ölçütünü aşan böyle bir msjı neden yazdığınızı anlayamadım. Profilinizde benimle yaşıt olduğunuz da gözüküyor yani olgun yaştasınız. Kalp kırmak istemem ramazan ayında. Hakkımda yanlış değerlendirme yapmışsınız demekle yetineyim şimdilik. Umarım zamanla hatalı olduğunuzu anlarsınız.
İkinci husus... Altın in sayfasında yeni üye olan herkesin bilgisiz kişiler olarak görülmesi doğru bir bakış açısı değil.
Son olarak benden neden rahatsız olduğunuzu da söyler misiniz rica etsem
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gırdali ()Altın ons da beklediğim gibi düşüş başladı. Sabah altin sayfasına yazdım. Şuan platini ve gümüşü de, aşağı çekmeye başladı. Altın ons 1907 ye gitmezse ve hatta 1890 a, platin burda durur. Altın ons düşerse, tutunmakta zorlanacak. Altın ons talihinizde olsun. Söz babanın :- ))
Esenle için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Esenle ()948! De geldi
0BeğenmedimŞikayet
Gırdali ()Burada dinlenmesini bekliyorum ve ümit ediyorum
-1BeğenmedimŞikayet
Esenle ()952 geldi
Tebrikler
Buradan döner mi
0BeğenmedimŞikayet
Gırdali ()Sayfaya üye olmadan evvel, platin sayfasında grafik paylaştığınızı ve yorum yaptığınızı görürdüm bazen. Platin sayfasında malesef sınırlı sayıda grafik paylaşan ve piyasayı yorumlayan kişi var. Platini yatırım yapılabilir bir emtia olarak görmediğiniz için mi sayfaya uğramıyorsunuz? Sorunun cevabı özelde, yanıtlamayabilirsiniz. Platin ile ilgiliyse, fikrinizi almak isterdim. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
cihangiralperen ()Slmmm kardeşş
0BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Platin beklentiniz nedir hocam
0BeğenmedimŞikayet
Esenle ()3 beğeni verdim hocam
0BeğenmedimŞikayet
sanatsanat ()merhabalar kolay gelsin Altın ons yükseldi dolar euor biraz düşük parite için ne dersiniz şu anda
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Deniz hiç görünmüyorsun, hoş geldin. Nasılsın inşallah bir sıkıntı yoktur. Pek takılmıyorsun heralde kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Teşekkür ederim
2BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Rica ederim hayırlı kazançlar olsun inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Allah razı olsun hocam
2BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()3 assa beş yukari biraz oyalacaga benziyor.. düşüş devam ederse 433 409 390 365 assasina gidecegini düşünmüyorum gitsede kalıcı olmayacaktır.. biyerlerden destek bulacaktır yine.. canınızı sıkmayın her yıl üzerine koyarak artıyor nasılsa her dk bakmayin
1BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Bu platin ne olacak hocam
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Biraz TL parlatsan kardeşim hemen yatırmisin sanki ilk parça gibi insaAllah nurdan yükselir yoksa ona da üzülecen
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yoksulll ()Keşke bu eklemeyi saat 15:00i görünce yapsaydın iyiydi. Bereketli olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
heo_yekk ()Alan her zaman kazanír
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Elime şimdi 3bin geçti ekleme yaptım böyle böyle ortalama dusurevz bakalım 487den aldığıma pişman oldum hemen almak hata ortalama düşsün diye alıyoruz ama hata yapiyoruz
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Platinin olsun takma kafaya elbet bir gun platin de fikacak ve herkes platini konusacak
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Kendi birikimini insan böyle heba ediyor iste hocam. bos iş bunlar sabit dursam yine sıkıntı yok . onun içinde fiziki altin
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()550 de ikili tepe yapmış düşüşe geçmiş.. kimin gazina geldin bilmiyorum ki :(.. çıkışta iken ben bile 450 den sonra alım önermedim nolur nolmaz diye.. neyse en kısa sürede zarardan çıkmanızı dilerim iyi günler..
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Yani sürünmeye devam diyorsunuz hocam:)