Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0411 12:39:17
EUR 36.0120 12:39:17
USD 34.5677 12:39:17
ALTIN ONS $2704.3550 12:39:17

Konu: Btc günlük ve btc. Dominance

⭐⭐Hayalbaz35 ()
Bitcoin

Btc günlük buradan artık dönüş bekliyorum, dominance yükselişi tamamladı umarım dönüş yaparsa yani düşüş olursa alt coinler güzel canlanmış olacak. Ytd

Yorumlar (60)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Rasso20 ()

Aave birden yükseldi sebebi nedir kardeşim 10 usd yukarı attı

Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rüya_87 ()

Peki buralardan alım yapılır. Mi sizce

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Aynen öyle yüzde 12 civarında yükseliş oldu. Öyle pik yapmadılar

Baris44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

btc orta vadede 52000 uzun vadede tekrardan 67000 görecek ama biraz sabır ve zamanla. Allah yardımcımız olsun bu piyasa eski si gibi kazandırmıyor ama mantıklı hareket edeceğiz. 52000 görünce paranın 3/1 satacağız tether de kalacağız yükseliş devam etsede ellemiyeceğiz 56000 görürse kalanın yarısını satıp alttan toplamak için kademe girişleri yaparsanız zararı toparlar. Bundan sonra sağdece hislerimizle değil mantık ve analizleri inceleyerek yapmamız gerekiyor. Bu düşüşü bekliyordum şahsen bu kadar düşeceğini sanmazdım ama dönüşü çok yakın dostum. İyi geceler Allaha emanet ol. Ytd

yasingokturk5151 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Baris44 ()

2021 doge bı çok coin gördüğü zirvenin 50% gi tmediler

Tyler_Reaake için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Baris44 ()

Geçmiş olsun shiba gala matinc sand bu coinler beni bitirdi tepkileri olmadı

0BeğenmedimŞikayet

Tyler_Reaake ()

Dego var elimde ondan 8 k zararım var. Ama ömcesinde aiondan 25 k zarar ettim:(

0BeğenmedimŞikayet

yasingokturk5151 ()

100 binde benim zaararım var ne yapacam bilmiyorum

lehfi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tyler_Reaake ()

Tesekkür ederim hocam sormayin bizi mahvetti bir kurtulsam baska bir istegim yok acıkcası

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Hocam coinde hayır kalmadi bana gore fan tokenler olmasa hiç birşey yapamazdim fana selam rokete devam @Roketci_1234 :))

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

btc nerden döneceği belli olmaz lakin 37 binlere inmez, düzeltme hareketi yaptı artık burdan dönüş bekliyorum şahsen. Umarım tez zamanda zarardan çıkarsınız. Btc eskiden kazandıran bir piyasa idi şimdi artık az kazandırıp sonra düşüş oluyor bu konuda dikkatli olmak gerekiyor. İyi günler dilerim

0BeğenmedimŞikayet

Baris44 ()

Nekadar anapara zarar var hocam elindeki coin nedir

0BeğenmedimŞikayet

Baris44 ()

btc 2, yıl geçecek son gördüğü yeri altcoinler gormedi

0BeğenmedimŞikayet

Baris44 ()

Val bence artk bu dedikleri tersini yapıyorlar imkanın varsa 47.48 yarısını kaçmak lazm senin dedin gibi maf oldu

0BeğenmedimŞikayet

lehfi ()

Hocam umutsuz kalınca yükseltiyor market maker zaten. Destek direnç filan hikaye oldu resmen dolapda sabreden kazanacak

0BeğenmedimŞikayet

lehfi ()

50 k lara gelince düze cikariz artık olan oldu

1BeğenmedimŞikayet

Tyler_Reaake ()

Nefes aldırmıyor kimseye bir türlü kar edemiyorum hep kayip hep kayip param enflasyon a karşi pul oldu gitti 65 bin tl vardı ne hale düştü tuvalet kagıdı alsam %200 kazanmıstım ama bu tam bir batak ana parama gelse hemen kaçicam ama bu yil sonuna kadar da zor benim hiç ath yapıp yine o 69 binleri görecegine umudum yok asla

0BeğenmedimŞikayet

Baris44 ()

45.50 arası kırıldı stop oldum dün 44 arasi aldm fayda etmedi dahada pert oldu anapara benmde zarar 29 bin

0BeğenmedimŞikayet

Tyler_Reaake ()

Sorma tam toparlandi biraz kasa 15 k ya düştü zararım bidaha 35 k oldu nasıl iş yaa öyle bir eriyorki elden birsey gelmiyor nasıl düzelecegiz inan aklım almiyor

0BeğenmedimŞikayet

lehfi ()

85 90 bin civarida benim zarar var bu stop olayını beynimize yerleştirmek lagzim3

0BeğenmedimŞikayet

Tyler_Reaake ()

Hocam iyi sabahlar sizce btc nerden dönebilir ? Ciddi anlamda eritti bizi stop olamiyorum 35 k zararım var suan tesekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Aynen çıkmadıysa bu saatten sonra beklemek daha faydalı

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Hayırlı olsun bol kazançlar dostum

0BeğenmedimŞikayet

lehfi ()

Sizede hayırlı sahurlar
Gıcıklığına alım yaptım son kalan 1 2 k dolar la

0BeğenmedimŞikayet

Kral_Şhiba ()

Insallah..
Hayırlı Sahurlar

0BeğenmedimŞikayet

lehfi ()

Valla çıkmadığıma çok pişman oldum cüzdan resmen eridi. Ancak bu saatten sonra hiç çıkmam

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Rica ederim hayırlı sahurlar. İnşallah sabah yüzümüzü güldürür artık

Kral_Şhiba için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kral_Şhiba ()

Emeginize saglik hocam gece gece bizlere vaktinizi ayırdiniz.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Ayı piyasası da değil ama güzel düzeltme oldu bukadarını şahsen beklemiyordum. Dominance da yükseliş yapınca altcoinler ezildi. Umarım artık dönüş olur destek kırılmaz

Panalgine için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Panalgine ()

Derdi düzeltme değil bence elim tetikte burada bekleyen emirlerden dolayı pik yapmasi lazımdı.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum