Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Dün çıktım. malesef)
Arsbu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Tamam Andacan bakalım. Yakalarız inşallah bir fırsat. Od. as çıktın mı sen?
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Tamam ) bisti burda yazmiyalim arkadaşlar kızıyor
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Ya bende dün satıp bugün alsaydım hep böyle kaciriyorum fırsatları. abi kar alınacak durumlar olursa aklına gelirsem bi sesleni ver banada)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Senin satman icjn okadar beklemezsin benim söylediğim. uzun vade hedefi
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Haha arkadaş şimdi yazdı 33.7 den aldım. diye bişey olmaz )) bak odaha yeni aldı kzal satmış bunu almis
1BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Satamadım abi çok düştü talimatım a kadar yükselmedi. uzun vadeci oldum gibi:)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Odas gitti bizde dün sattık(
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Vix 10 y ABD Avrupa hepsi berbat
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Şükür iyiyim siz nasılsınız andacan baktım bende gercekren iyidir ergli geldi geri ona bakıyorum gidene üzülme fırsat bitmez emin ol biste guveniyorjm bende tum veriler aşağı şu an
1BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Andam daha iyisindir umarım. 3 gün önce armd dedim ya. Bugün de gitti. Acemi şansı oldu benimki. Bulduk ama almadım. Çok pişmanım:(
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Bereketli olsun bu konuşmalar bana birini hatırlattı ))
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()vix 9 diyorlar korkutuyolar bizi yarın için şortçular günü diyolar teyzee
YESRİB için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EH12345 ()süpersiniz vallah:))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()aşırı dikkatliyim, fazla iyi gitti kıllanmaya başladım :) bu sefer sefer çatır çatır kâr realizasyonu yaptım, daha önce gereğince yapmamanın sıkıntısını çekmiştim. iyi geceler bereketli kazançlar :)
EH12345 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EH12345 ()bistte dikkatlı olmak lazım bence ama kar alıyorsanız ne güzel
0BeğenmedimŞikayet
EH12345 ()ah sizin adınıza çok sevindim şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte:)
-1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()merhaba, iyiyim teşekkür ederim, bu aralar bist sayesinde baya iyiyim hatta, siz nasılsınız?
EH12345 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()heh, bana bunlarla gel, layk haklarımı ölümüne kullanayım hemen, çok mutlu oldum :)
0BeğenmedimŞikayet
JanTi ()Sağolun size de iyi geceler ve başarılar :)
0BeğenmedimŞikayet
EH12345 ()nasılsınız çoktandır denk gelmedik..
1BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()teyzem ben ödülünü verdim sen azimle şapkadan tavşan bile çıkarırsın zira zeki teyzesin ince şeyleri kapabilme yetenegin var işin sırrı teyze olmakta :)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()yahu bir damlacık güvenimi sarsmasana, o çizdiğin grafik değil karikatür desen ciddiye alacak kıvamdayım :'(
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()uzun olanın kısa olanı yukarı kesmesi sat sinyali, tersi de al sinyali; yani öyleydi galiba, kafamın çalışmamaya başladığını hissediyorum :) sinyal verdi diye hemen işlem yapılır mı bilmiyorum ama en azından düşüş veya çıkış yönünde olduğuna dair ipucu oluyor.
her birini kontrast renklerde farklı yapınca daha iyi görünüyor. iyi geceler, bereketli kazançlar :)
JanTi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
JanTi ()benim teyzemin resim dersi 0 dı :) düz çizgi bilem çizemez :)))
0BeğenmedimŞikayet
JanTi ()hmm destek ve direnç oluşturup, aynı zamanda kesişmelerinide önemsiyoruz aynı zamanda.
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()bir benim teyzeme bakıyorum birde bu teyzeme grafigini çizemiyorum teyzeee
0BeğenmedimŞikayet
JanTi ()şu grafikte hareketli ortalamadan hiçbirşey anlamadım desem yeridir :) Kafam basmıyor bu h. ortalamaya :(
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()benimki çalışma değil @JanTi üst yorumda gördüğünüz gibi; anlamaya çalışmak şimdilik. işte, platin ons 9 21 ve 55 günlük ortalamaların altında, çıkış için sırasıyla 982, 987 ve 999'u aşması lazım, bunlar şu durumda direnç, en son 1030'da 21 günlüğün 9 günlüğü yukarı kesmesiyle sat sinyali vermiş, 1197'den gelen düşüş trendini daha kırmamış... böyle sonuçlar çıkara çıkara anlamaya uğraşıyorum.