Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()dolar alacakmissiniz hocam. Nerden alalım kaçta satalım. Yükseliş ve düşüş ongorunuz varmii
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Hocam dolar alimini ne zaman yaoacaksiniz. Satış hedefiniz ve vadeniz mevcutmuu
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()38 çok zor gelio hocam. İnsAllah olmaz. Pazartesi elime yüklü TL gelecek. Sizinle dolar alsam nasıl olurrr
0BeğenmedimŞikayet
karatepe ()dANANIN KUYRUĞU BUGÜN KOPACAK % 50 ihtimal var öyle dimi arkadaşım. Ya tamam ya devam... Ancak izleyerek mi göreceğiz bunu da?
3BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()@Niagara
0BeğenmedimŞikayet
46Mehmet ()Düşüş başladı diyorsun yani başkan :))
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben diyecegimi dedim :)
46Mehmet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
46Mehmet ()Çık şu bitcoin den hocam Altın da ihtiyaç var sana :)
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Derin dusus icin daha zaman var. Once bir 47 civarlari gorecegiz sonra down girip yatma vakti. Benim sahsi beklentim. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
fikirtepeliibiri ()vallahi 2 kişi beni linc edecekti ikisinide blokladım
su an ya 12 subat dayız yada 3 martda 2 olasılık var ya canak yapacak
yada 2 gune dibi vuracak
3BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Elçiye zeval olmaz. Bu piyasa hiçbir zaman tek taraflı olmaz :)
Bu son yükseliş dalgası bugün yarın geldi geldi...
Sonrası 10-15 gün sürebilecek bir düşüş dalgası görebiliriz.
fikirtepeliibiri için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
fikirtepeliibiri ()ben 39000 yazdım vay insanları yanlış yönlendirmişim ya kaybederlerse farkını onlara ödeyecekmiymişim yemedigim hakaret kalmadı sen yazınca gık cıkmıyor
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hadi bakalım :)
By$hero2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Mayısa kadar bekleyecegim. Bu yükseliş sonrası.
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Halil hocam elinize sağlık eterum da durum nasıl alım fırsatı gelecekmi sizce
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()V hedefini beklemiyorum ama diğer hedeflerin ile aynı yoldayız. :))