Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 08:41:45
EUR 35.9598 08:41:45
USD 34.5492 08:41:45
ALTIN ONS $2717.4500 08:41:45

Konu: Usd/ruble

Hayırlı günler cümleten

Usd/Rub olası beklenti

82.50 kırılırsa 74.88 yolculuğunu başlatıp 74.88 82.50 arası çalışmaya başlar 74.88 kırılırsa 67.54 bandına girip 67.54 74.88 arası çalışmaya başlar şuanki beklenti bu şekildedir bol kazançlar

Yatırım tavsiyesi olmayıp kendime nottur

Yorumlar (38)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Rümeysa_ ()

Hayırlı sahurlar hocam size zahmet birde dolar euro parite yorumu alsak

Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Aminn insallah

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Kardeşim yarın son bir iniş görünüyor bende son inişle aşağı inişi kapatacak gibi yeni haftada inş x 2 çıkışlara başlar inş

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Şuan iyi gidiyor gibi ne dersin hocam. ne günlere kaldık iyi diyoruz bu hale anlayın artık durumumuzu

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Kardeşim ne diyelim kısmet nasipte ne varsa ondan kaçınılmaz hakkında hayırlısı

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Battı balık yan gider yani hocamm. hocam zarardayken bide zarar kes yapmak çarpı 2 olma demek . zarar az olsa göze alırız ama degil

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Bu arada dolar a dikkat özellikle yeni haftada bir süpriz yapabilir gibi görünüyor aşağı yönlü

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Sabırla devamm yani sağolun hocam

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Kardeşim artık ons lar kişilerin yaptığı açıklamalara göre yön almaya başladı biri çıkıyor sa vaş diyor biri çıkıyor barış diyor ortada resmen top koşturuyorlar ama tarihler zamanı yapılmayan hareket bir sonraki tarihte destekli işleme girecektir düşmesi gereken yerde stabil kalıyorsa bir sonraki düşüş destekli olucaktır çıkışlarda bu şekilde olucaktır muhtemelen

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Hocam platin çıkışını yapamadı bir aksilikmi var özellikle bu tarihleri merakla bekleyen arkadimiz vardı ben beklsemde maliyet yüksek olduğu için belki bir parça halinde işlem yapardım.

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Rublede bekleyen dostlar için muhtemelen son hedef pazartesi veya salı günü gelebilir bu hedefi görür görmez kar kapamaya gidicem bilginiz olsun ytd

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Kardeşim kendi analizimi uygulasam emin ol dussede üzülmem doğru işlem yapacakmisim bak. platin düştükçe gümüş artıyor. hem vergiden kurtulacaktım iki kere vergi vermeyecektim hem gümüşü satmayacaktim

Ali_osman37 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_osman37 ()

Hocam artık onlar geçti anca güzel canın sıkılır sağlık olsun en yakın zamanda çık bence dahada ardına bakma

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

994 tam satış için uygunmuş seninle konuşurken bile bozabilirdim. bekledik olmadı.

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

995ten sataymisim çok iyiymiş. gumus çıkar bu düşer gordunmu

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Dedim elimdeki platini satayım gümüşle degisitreyim diye onu yapsam hem yüksekten platin bozmuş olacaktım hemde gümüş elimde kalacaktı onu bozmak zorunda kalmazdim. dedigimi yapsaymisim karlı olackmis gerçekten

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Vallahi şaka gibi ya. satamadan gitti ya. aklimizdan geçenleri uygulasam gerçekten çıkacam zarardan. suraya bak düşmekten başka birşey yaptığı yok.

0BeğenmedimŞikayet

Ali_osman37 ()

5lira düşmüş ben çıktıktan sonra

1BeğenmedimŞikayet

Ali_osman37 ()

Bundan gelecek hayır Allahtan gelsin dedim bastım hocam 100tl kaybım oldu çıkarken onun 80 tlsi çıktı gibi yarı 2bin 200 dolar 1500gr gümüşteyim şu an

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Ne olmuş bubplatine Allah aşkına ben daha basamadim

0BeğenmedimŞikayet

Ali_osman37 ()

Geçtim dolar a o tuşa bastım hocam:)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_osman37 ()

Hocam ben gümüşte 0.83 üstü parite hertürlü beklicem burdan 0.79dan parite yapsam 63 gr platini 0.84 kara geçmezmi

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Sav aş başladığında Yani onslar yapması gerekeni yaptı ama do lar henüz sa vşın gazını atmadı öylece duruyor dikkatli olmak lazım

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Ee ne yapalım TL ye geçsek bizim Kuveyt 20kurus zaten yukarıdan satıyor

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Kardeşim dolar ın yukarı gideceği garanti mi? Dolarda sağlam değil su almaya başladı

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Ee gelde çık işin içinden hocam. platini dolar a geçip bekleyelim diyoruz düşünce en azından ortalama düşürmek için şaşırdık kaldik

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Hep düşüşe şartlandırmayın kendinizi kardeşim :)

Esenle için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Kardeşim tarihleri takip edelim bakalım neler olucak ama gümüşe fazla gönül bağlama çok büyük bir tuzak var gibi platinin aynısı

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Yani düşüş mü

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Bir yandan sizin tarihler aklımda ayın 6/7sinde çıkış dediniz ya olmadı o tarihte çıkıp bekleyelim diyorum sonra 8inde giriş 20sinde çıkış bu iki şekilde yapsam inanın zararımız çıkar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum