Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
0BeğenmedimŞikayet
Rümeysa_ ()Hayırlı sahurlar hocam size zahmet birde dolar euro parite yorumu alsak
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Aminn insallah
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Kardeşim yarın son bir iniş görünüyor bende son inişle aşağı inişi kapatacak gibi yeni haftada inş x 2 çıkışlara başlar inş
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Şuan iyi gidiyor gibi ne dersin hocam. ne günlere kaldık iyi diyoruz bu hale anlayın artık durumumuzu
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Kardeşim ne diyelim kısmet nasipte ne varsa ondan kaçınılmaz hakkında hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Battı balık yan gider yani hocamm. hocam zarardayken bide zarar kes yapmak çarpı 2 olma demek . zarar az olsa göze alırız ama degil
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bu arada dolar a dikkat özellikle yeni haftada bir süpriz yapabilir gibi görünüyor aşağı yönlü
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Sabırla devamm yani sağolun hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Kardeşim artık ons lar kişilerin yaptığı açıklamalara göre yön almaya başladı biri çıkıyor sa vaş diyor biri çıkıyor barış diyor ortada resmen top koşturuyorlar ama tarihler zamanı yapılmayan hareket bir sonraki tarihte destekli işleme girecektir düşmesi gereken yerde stabil kalıyorsa bir sonraki düşüş destekli olucaktır çıkışlarda bu şekilde olucaktır muhtemelen
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam platin çıkışını yapamadı bir aksilikmi var özellikle bu tarihleri merakla bekleyen arkadimiz vardı ben beklsemde maliyet yüksek olduğu için belki bir parça halinde işlem yapardım.
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Rublede bekleyen dostlar için muhtemelen son hedef pazartesi veya salı günü gelebilir bu hedefi görür görmez kar kapamaya gidicem bilginiz olsun ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Kardeşim kendi analizimi uygulasam emin ol dussede üzülmem doğru işlem yapacakmisim bak. platin düştükçe gümüş artıyor. hem vergiden kurtulacaktım iki kere vergi vermeyecektim hem gümüşü satmayacaktim
Ali_osman37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_osman37 ()Hocam artık onlar geçti anca güzel canın sıkılır sağlık olsun en yakın zamanda çık bence dahada ardına bakma
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()994 tam satış için uygunmuş seninle konuşurken bile bozabilirdim. bekledik olmadı.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()995ten sataymisim çok iyiymiş. gumus çıkar bu düşer gordunmu
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Dedim elimdeki platini satayım gümüşle degisitreyim diye onu yapsam hem yüksekten platin bozmuş olacaktım hemde gümüş elimde kalacaktı onu bozmak zorunda kalmazdim. dedigimi yapsaymisim karlı olackmis gerçekten
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Vallahi şaka gibi ya. satamadan gitti ya. aklimizdan geçenleri uygulasam gerçekten çıkacam zarardan. suraya bak düşmekten başka birşey yaptığı yok.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_osman37 ()5lira düşmüş ben çıktıktan sonra
1BeğenmedimŞikayet
Ali_osman37 ()Bundan gelecek hayır Allahtan gelsin dedim bastım hocam 100tl kaybım oldu çıkarken onun 80 tlsi çıktı gibi yarı 2bin 200 dolar 1500gr gümüşteyim şu an
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ne olmuş bubplatine Allah aşkına ben daha basamadim
0BeğenmedimŞikayet
Ali_osman37 ()Geçtim dolar a o tuşa bastım hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_osman37 ()Hocam ben gümüşte 0.83 üstü parite hertürlü beklicem burdan 0.79dan parite yapsam 63 gr platini 0.84 kara geçmezmi
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Sav aş başladığında Yani onslar yapması gerekeni yaptı ama do lar henüz sa vşın gazını atmadı öylece duruyor dikkatli olmak lazım
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ee ne yapalım TL ye geçsek bizim Kuveyt 20kurus zaten yukarıdan satıyor
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Kardeşim dolar ın yukarı gideceği garanti mi? Dolarda sağlam değil su almaya başladı
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ee gelde çık işin içinden hocam. platini dolar a geçip bekleyelim diyoruz düşünce en azından ortalama düşürmek için şaşırdık kaldik
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hep düşüşe şartlandırmayın kendinizi kardeşim :)
Esenle için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Kardeşim tarihleri takip edelim bakalım neler olucak ama gümüşe fazla gönül bağlama çok büyük bir tuzak var gibi platinin aynısı
0BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Yani düşüş mü
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Bir yandan sizin tarihler aklımda ayın 6/7sinde çıkış dediniz ya olmadı o tarihte çıkıp bekleyelim diyorum sonra 8inde giriş 20sinde çıkış bu iki şekilde yapsam inanın zararımız çıkar