Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()saygilar. tesekkurler hocam
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()En son size attığım grafikte ki seviyeler güncelliğini korumaktadır ve takip edilebilir Atakan, şuan güncel olarak direnç vazifesi gören 0.00449$'in üstünde günlük kapanışlar yapması ve tutunması durumunda pozitife ve yukarı yönlü gitmesi şeklinde beklenilebilir..
Dik4gen kutusu bölgesi SPELL grafiğinde belirttiğim gibi 0.00483$ ve en son 0.00514$ seviyesine iğne attığını da ifade etmiştim, ve arzının çok yüksek olduğu jetonlarda özellikle kademeli/parçalı alımlar yapman uygun olduğunu da belirtmiştim kısa vadede bu seviyeler takip edilebilir..
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Hocam spell coin kaca giderse artis olur btc 48kda ikende diger coinler %20 artti hepsi bi o artmadi
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın çok tşkler değerli
@RXZ5K2 @Pimapenci sizlere de bol kazançlar, iyi çalışmalar..
Pimapenci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Calss ()Hocam mana için yorumunuz nedir?
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Günaydın Hocam Hayırlı işler Hayırlı sağlıklı günler elinize sağlık sağolasınız teşekkür ederiz.
1BeğenmedimŞikayet
Pimapenci ()Eline emeğine sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın Melis hanım, tşkler size de bol kazançlar, hayırlı günler..
Melisss için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın Cenker tşk ederim,
UMA/USDT haftalık grafikte nötr bir duruma sahip 8.55$'da haftalık MA20 direnci mevcut görünüyor bu seviyenin üstünde hafta kapatması pozitif yönlü yukarı seyrine devam etmesi şeklinde beklenilebilir.. Şuan günlükte güzel bir görünüm mevcut 20-50-100 MA gibi önemli HO'ların üstünde seyrine devam etmektedir aşağıda en önemli günlük destekler 7.678$-7.522$ ve 7.077$ seviyeleri göze çarpıyor olduğudur.. Günlükte 8.35$ seviyesinin üzerinde kapanışlar yapması haftalık MA20 direncinin üstünde kapanışları da baz almak gerekir ve adım adım 9.70$ ve ardından 11.32$ - 12.80$ - 13.30$ civarı seviyelerine doğru kısa vadede gitmesi şeklinde sözkonusu olacaktır..
AMP/USDT günlük grafik akışında 0.02733$ seviyesinin Altın da gün kapanışları yapmaması önemli yaparsa şayet günlük MA20 desteği 0.02595$'a kadar risklerini uzatması sözkonusu olacaktır.. Yukarı yönde ise bu gibi altkoinlerde yukarı yönlü iğneler hep vardır ve 0.02889$'a iğne attığı göze çarpıyor bu seviyeyi aştığı takdirde günlükte ki tepe noktası 0.03035$'a kadar ivmesi mümkündür ve sonrasında ise adım adım bu seviyenin üstünde tutunması durumunda (günlük MA 100 0.03353$) ve 0.03526$ seviyelerine kadar ivme yapması sözkonusu olacaktır.. Arzı çok yüksek olan jetonlarda özellikle kademeli alımlar önemlidir AMP 92 milyar civarı bir arza sahip ve ASLA FULL alımlar yapılmamalıdır, bol kazançlar..
Cenker04 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Gunaydin emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Cenker04 ()Emeğine sağlık hocam uma ve amp var değerlendirirmisin