Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()konjoktur. mb yana
bakalim firsati. degerlendire bilecekler mi .
")
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ramazanla birlikte bir trend başlamazsa - enflasyon kur faiz sarmalını (kkm) frenlemiş demektir
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bir grafik üzerinde göstermiştim piramit şeklinde
Leyla82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leyla82 ()Asrın hocam merhaba. Size daha önce gümüş alım noktaları ile ilgili yazmıştım. Sizde bana MB kararı sonrası konuşalım demiştiniz. Gecen günde yazdım sanırım size gelmedi mesajım. Ben yılsonunda kadar bekleyebilecegim şekilde gümüş almak istiyorum. ilk kez alicagım için fikrim yok pek. Uzun vadede bekletmek için Kango aralıklardan kademeli alım yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Aynen abi okudum kacrieimiyi. Yani temel analiz olarak bu olya buyuk bir dusus olur mu ondan cekindim
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ben şunu alın diyemem tek bir sektöre bağlı kalmayın
çelik( )
otomotiv
çimento( )
finans
enerji ( )
gibi farklı sektörlerden oluşan bir sepet
Muraatakcaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()pltn gümüş ve Altın ons destek seviyelerini yazdık
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Baris olursa ki insallah olur o ayri onlsarda durum nr olur ne buyukluktr bir dusus olur
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()Ne alsam hocam hocam
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()barış sağlanırsa bist coşar
Muraatakcaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()$ icin. ongorunuz nedir
ustat
")
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()Hocam hisse varmi suan alacam teşekkürler uzun vade olmayan