Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
biranalist ()Müxakere bu oturumu tamamlandı
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Gönlünce olsun hocam:)) 2 gün daha müzakereleri dikkatli takip edelim. Aynı zamanda paladyum ve petrolü.. emtia ile beraber hareket ediyor çoğunlukla.. Ytd. Hayırlı geceler
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Aman hocam yukarı gitsin vallahi çok kötü oldu inşallah yukarı gider kurtuluruz sonra düşsün:)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hocam kırar gibi yapıp yukarı döndü. 4H grafiği olduğu için hızlıca aşağı kırarsa ilk ihlal sayılmadan fm geçerliliğini korur sanırım. Ama yukarı devam ederse iptal.. ytd.
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam bu grafik hala geçerlimi asagilar.
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()petrol düşüyor, platine etkisi çok fazla, stoch seviyeleride düşüşe geçerse sıkıntı yaratabilir, Altın ons düşüşe geçerse gümüşle platinide alır yanına, biri düşerken diğeri çıkmaz zor yani ytd
Roy14 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Üstadım yok.. üstadlara ayıp oluyor:(
Rica ederim.
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Roy14 ()Olumluyum ben platin için güzel yerlere gelecek 2000 onsluk bir metal buralardan alımlar iş yapar fikrimce
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Eline emeğine yüreğine sağlık üstadım hocam.. like verildi
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()platin daha çok etkilenir kafanı yorma :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Roy14 ()Evet fed 50 bp balyozu var platin değil ama gold silver çok etkilenir
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()şu an normalde yukarı atması lazım stoch seviyelerine göre ama ben hazirandaki düşüşü çok fazla analiz ettiğimden rsi boyu yani günlük grafikteki rsi boyu kadar düşebilir daha ona dikkat etmek lazım. geçenlerde fed zamanı düşüş ihtimali grafiğim varya işte ordaki düşüş gelebilir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Roy14 ()Ekmek banıyor dimi stochlara ama işte spek hareketler dibin dibini kazıyor :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()anlaşma olmazsa olmaz muhtemelen bencede genede olursa dikkat etmek lazım, artık grafiktede stoch seviyeleri tepelerde dolanıyor, aylık ve haftalık grafik uzun vade grafiğidir normalde ama gerginlikle hemen bu rakamlara geliverdik, şimdi gerginlik biter ise bir anda şartlar değişebilir, haftalık grafiktede rsi mavi çizgi ile birleşti aşağı baskı geliyor, ayrılamaz yada geri yukarı kıramazsa sıkıntı yaratabilir. Bu şeye benzeyebilir, 500 üstü Altın alıp 400 e kadar düşmüş ya , öyle bir döneme girebiliriz yavaş yavaş düşerse şayet ytd
0BeğenmedimŞikayet
Roy14 ()Güzel yorum
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()24557 normal düşmesi gerek en uç nokta idi, grafiğin Altın a sarkacak gibi sanki, sarkar ise daha düşebilir. şu an stoch seivyeleri dip yaptı artık, yani veri ile düştüğü zaman normal bir düşüş gelmiyor. eğer anlaşma olursa bu konuda haftalardır yazıyorum bu anlaşma olmadığı sürece Aylık çıkıştayız ve haftalıkta stoch seviyesi tepelerde zigzag çiziyor. Şimdi eğer anlaşma felan olursa, aylık grafikte stoch dönüş yolunda tepede zaten o geri dönerse aşağı, haftalıktada tepede zigzag çiziyordu şu an haftalık grafikteki stoch yarıya kadar düştü, o dip yapana kadar yada aylık grafikteki stoch dip yapana kadar kademeli düşüş gelebilir. Bu düşüş direk olmaz muhtemelen genelde günlük grafiğin rsi dip seviyesine kadar düşüyor sonra çıkıyor yarıya kadar tekrar düşüyor böyle böyle kademeli düşüş oluyor. Ama aylardır svş var diye çıkınca bir anda satıcılı olursa tüm dünya, her borsa açıldığında kademe kademe düşer o sert düşüşe yakalanmamak lazım. özellikle altın 1885 altına inerse 1700 lere gidebilir tekrar dikkat etmek lazım ytd
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Elimde dünkü bozdugum gümüşün dolar ı var. duserse ekleme yapıp diğerinin ortalamsini düşürürum artık. dun iyikide 25 ten zararkes yapmışım. suam platin alsam maliyet 485 olur diğerini kurtarayım dersem 494 olur en azından beni uyarda elimdeki son mermiyi güzel kullanayım diğerlerini kurtarma şansım olur
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Deniz kardeşim 370 rakamı attığında platin 500lerde idi ve o dediki aylık haftalık sat malesef tepki yukselisleriylr geri düşecektir diye. aynen öyle oldu. ama biz görmezden geldik galiba korktuğumuz başımıza gelecek yapacak birşey yok kardeşim elbet toparlayacak.
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Gümüş onsta kaçı bekliyorsun yüreğimize indirme ama?
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()bunu @Fatihsultan görmesin yüreğine iner xD
0BeğenmedimŞikayet
Roy14 ()Güzel tabi ki bende başladım ytd.
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Ben 965 de alirim 940 beklemem
0BeğenmedimŞikayet
Roy14 ()3. Obo yapıp 940 yakabilir obo nerede mi ? Sol omuz 1132 baş 1190 sağ omuz 1052 sağ omuzun uzantısı 940. Bunları takip edeceğim ytd değildir. @Yılmaz34 bundan bahsettim bende :)