Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
Hamdi_ozen ()Allah razı olsun hocam iyi dileğiniz için. Nasip olursa burda oluruz inşallah. Shiba uzun vade yatırım yapmak isteyen e kesinlikle tavsiye ederim. ytd
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Allah gönlüne göre versin ne diyeyim. btc az salsın alıp yatayım 3 sene.3 sene sonra burda olursan dediğin olursa dua edeyim sana olmasa da canın sağ olsun.
Hamdi_ozen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hamdi_ozen ()Teşekkür ederim. Vala ben çok çok inatçı yım. :)) 80 bile gördüm satmadım. Bu son düşüş lerde alım yaptım. Âdet artirdim. Cüzdanda uyumaya devam etsin. , :)) Ytd
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hamdi_ozen ()Yakimlar devam ediyor. 3 aydır Başlamış yakimlar. Daha da yakılacak. Ve elinde Shiba olan yatırımcı, satış yaptığı zaman, direk bir miktari otomatik yakima gidiyor. Bide farklı projeler mutlaka olacaktır. Ve o zaman 1 TL yi göreceğiz. 2 3 sene sonra. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Yok dostum ben tersini düşünüyorum bakalım
By$hero2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()inanılan bir şey için sabırla beklemeye sıcak bakıyorum ama inatçı olmak doğru bir yaklaşım mı bu işlerde, bilemedim :) bereketli kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
Hamdi_ozen ()Vala ben 0.00000040 tan aldım.. ve halka satmamisim . 80 üstüne de çıktı yine satmadım. Ve satmam. Ben kafama bir şey taktım mi yaparım. İnat ciligim var. Ve 1 TL olmadan da satmam . Ytd
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()haklısınız. Diyelim ki dediğiniz gibi oldu. Yakım olmadan o kadar shıba ne olacak.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()tam bunu düşünmüştüm, herkes o kadar bekler mi, iniş çıkışlara dayanır mı vs :)
1BeğenmedimŞikayet
Hamdi_ozen ()Hayır hocam hayal değil. Evet herkesi Zengin etmezler. Çünkü bugün Shiba alan her babayiğit sabrdemez 2 3 . sene % 10 15 gören satarlar. %90 mi. Geriye %10 kalır yanı %10 u Zengin ederler. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()bence hayal shiba herkeste var yani sıradan vatandaşta bile herkes zengin mi olacak. herkes zengin olursa kim fakir olacak?
0BeğenmedimŞikayet
Hamdi_ozen ()Ama şu da bir gerçek, shiba ilerde Kendi ağ ıni kurup geçecek. Nasıl ETH btc ağı var. Shiba da Kendi ağını kuracak. Calismalari başlamış. Ve 3 4 sene içinde hiç kimse asgari ücret le, 10 milyon biriktiremez, ve kazanamaz. Ama bugün 10 milyon 20 milyon adet alınırsa, 2 3sene sonra 1 TL olduğunda, 10 milyon 20 milyon hayal değil. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()10-15 i hariç al sat başka bir şey olmaz.
0BeğenmedimŞikayet
Hamdi_ozen ()589 tirliyon 735 milyar 030 milyon 408 bin 322 . toplam arza, buna olpara lazım 1 TL olması için ytd :)))
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()hayaller ve hayatlar.
0BeğenmedimŞikayet
Hamdi_ozen ()Bırak 1 usd yi ,1 TL bile 2025 te ongorum. Tirliyon, takım ve alış gerek. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hamdi_ozen ()Yok kardeşim. İmkanı yok. Bu sene 1 TL olması için, ABD bütün sermayesini koysa bile, 1 TL olmaz. :)) Ytd
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Bu grafik buyuk ihtimal asagi yonlu kirilir. Once ust kanali test etmek isteyebilir ytd
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()1 ayda o sarima ulaşabiliyor
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Dost bazen Total makine gibi sarabiliyor coinler nasip belki hawking kacirmayiz
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Doğru ama 1 dolar olmasını bende şahsen beklemiyorum ama güzel tepeleri görecek oralardan al sat yapa bilirsek o zaman kazanç 1 dolar olmuş gibi güzel olacak. Ytd
aşırı_fakir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()shıb ın 4 te 3 ü yakılmadan 1 usd olması imkansız. kriptonun hacmi belli
0BeğenmedimŞikayet
Hamdi_ozen ()Bu sene imkanı yok hocam. 1 TL olması için, milyarlarca yakım gelmesi, ve 100 trilyon $ yakın para akışı lazım. O da imkansız.. 2025 hedefim. Belki kendi ağ ıni kurarsa o zaman, 2024 çeyreğinde olabilir. Yrd.
0BeğenmedimŞikayet
aşırı_fakir ()hocam star atlas hakkında var mı bir fikriniz
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()O kadarı kalmaz şahsen bu sene görür oraları. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hamdi_ozen ()Ama hemen 1 2 sene de gelmesi zor. Onun için Hodl . gelene kadar . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()İnşallah dostum
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Üstadım görür zamanı var üst direnci kırsın o zaman gör şenliği ytd:)
Kral_Şhiba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hamdi_ozen ()Benim için shiba da ki tüm (0) kar silinmeden cuzdanimdan çıkartmam. 1 TL hedefim. Yrd:))
0BeğenmedimŞikayet
Kral_Şhiba ()Emegine saglık 0.00005435 gelirmi