Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
Net_X ()emeğinize teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık sevgili dostum harika ve özenli bir çalışma olmuş gerçekten tebrik ederim
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()sepet yapacan sepet bana bakma ben bu sene farklı bir metod uyguluyorum, geçen yıl ons çok aldım sattım, bu sene fed faizleri olduğundan sadece çıkış garanti gördüğüm zamanlar ons tarafına geçerek dolar miktarımı arttırmaya uğraşıom. dün geçen günlerde kaç defa 24,40 Altın a geçmeyecek gibi anlaşılan haftaya tdi ve işsizlik verisi var diye çıkabilir diye uyarılar atmıştım. gene aynı şeyler her ay veri haftası öncesi bir artıyor, veri haftasıda artar haftaya görürsün bak ben en az 26 ons olur diyorum. altın ons 4 saatlikte düşüşe geçmezse şayet bu çıkış yavaş yavaş bile olsa gelir muhtemelen ytd
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Ozamana kadar ons 3000 yapar ben de 2.999 dan alırım:(
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()zaten anlamadığınız için sürekli grafiğe etiket yapıom :) öğrenin diye :Pp
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Hiç bir şey anlamadım.
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()şu an 4 saatliğe kadar düşüş gözüküyor, fakat kısa grafik hareketlerine bakarsam eğer stoch erken dip yapıyor, buda gene gıdım gıdım çıkış gelecek gibi gözüküyor. Ben bunu daha öncede yazmıştım çıkarken 2000 üzerine çıkabilir diye, sayfada çok fazla düşecek diyen vardı o ara bende bu gerginlik devam ederken haftalık grafik aylık çıkışa geçebilir hatta grafik bile attım. o attığım grafikte tuttu 2000 geçilmişti. Şimdi aynı rakam bu sefer direnç olacak bahalım fed oraya kadar çıkmasına müsade edecek mi yada fed gelmeden oraya kadar hızlı çıkacak mı ytd
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Kardeşim birde plarin için atsan sana zahmet
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetselin007 ()Emeğinize saglik
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Fatihsultan @Zeyce61 @Invincible_lion @Gbahar günlük grafiğin güncel hali ytd