Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ciz de görelim. Bilmiyorum ben onu... hedefini de yaz:)
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sen o hedefi istersinde ya sonrası ... ! bir quasssimado yaparsa Of aman Nalan sarkısını calar soylersin :) ytd
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abla 23.80 bekleye bekleye yoruldum artık ya. Allahtan bu sefer tl de beklemiyorum dovizdeyim
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Isı bilmeyince biz o arada ekmek yiyemiyoz , bekliyozki 23.80 gelsin alalım. duserken dahada düşer çıkarken dahada çıkar diye beklemekten bi kurtulsam
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()İstediğini vermiyon:))) alçalan üçgenin hedefi olur mesela
@umuut81
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@umuut81 düsüp cıkıyor daha ne yapsın gümüş :)
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Teşekkürler benim gönlümden geçen 24.2 Altın a düşmemesi aylarca 25ler zor geldi
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Düşsün artık abi ya alamadık bi türlü:(
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()23.8 Altın a düşmesi üzer. Neticede bu bir formasyon. Kesinlik içermez. Belki bir iğne ile bile olabilir. Tabii ki ytd.
Tıkandı_baba için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()23.2 gümüşü öldürür bir daha buralar gelmez
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bugün başka bir fm den yola çıkarak cizmistim. Ondan biliyom hedefi:)) sağolasın.. öğrenmeye devam
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tskler @Yaseminnisa . seninde eline diline saglık . :)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Eline sağlık. Ortalama hedefi 23.2x. Ytd. Takipteyiz
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yok abi sen çiz :))
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Aynı paylaşımı 50dk önce yaptım ama ben yukarı yönlü okudum bunu. Demekki yanlış anlamışım sizin dediğiniz gibiyse eğer.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tamam ben bunu gordum . onuda sen ciz bakalım işte :)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Quasimodo mu libra mı ona benzer bir fm var gibi geldi biraz da
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Üstteki trend çizgiyi bir tepe üstten çizip 0 noktasını oradan alırsan işler değişir gibi geldi
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Buradaki grafikte 24.50 yi tekrar test edebilirmi diyor sayın yildiz
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@BossVurguncu @ASRN bakar mısınız ? ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Rica ederim . tskler.
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Gözlemlediğim olasılıklarda sapma oranı düşük. helal vallahi
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Kesinlik yok ihtimal işte . ytd
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Yine döktürmüşsünüz hocam emeğinize sağlık