Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Sağolasın hemserim bizde bilirsin iç içleri ne derse o olur:))rabbim gönlüne göre versin inşallah nasip nere ise oradan oluyor
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Hayırlı olsun Allah izin verirse bende Sungurlu'dan almak istiyorum İçiş leri baka nı yan çiziyor :))
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Aminn çok teşekkür ederim manisada kuzenim var emlakçı tatil icin izmire de yakın git gez eve gel gibi düşün izmirden çok istedim bütçe yetmedi kuzenim yardımcı oldu sağolsun nasip manisadaymıs:))
1BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Hayy maşallah, Çorum, Yozgat, Ankara derken şimdi Manisa merakım dan soruyorum neden Manisa? :)). Rabbim ağzınızın tadını bozmasın güle güle oturmayı nasip etsin inşallah amin
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekkür ederim hemserim burada var zaten bunu manisadan aldık 960bin e daha iyileri sizlerin olsun insallah
1BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Hayırlı olsun güle güle oturun, nasıl sızın orada fiyat lar
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Saolasin dostum
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekkür ederim hemserim 12.80 leri görüp satmadım yeni bir ev aldık onun icin allahtan çok düşmeden sattim az bir tl var bakalım güzel bir firsat gelirse 3/5k alırız yine
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Mesajların bazıları düşmüyor, bende yeni aldım telefonu, her hangi bir şart yok benim 70_80 bin TL nakit dim var, müşteri hizmetleri ve bireysel banka şubesinde ki size hesap açan ile diyalog kurmak ve ısrar ci olmak ben 7_8 defa aradım işlem sonucu puanlamada düşük verdim sadece parite yi düşürme lerini istedim onlar da genel bi ayar lama yaptı,
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Güzel yerden satmış sın bereket li olsun, dip bekleyen lerdensin sanırım, parça işlem candır ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Dostum son mesajim geldi mi fiba ozel kur sartlari nelerdir
0BeğenmedimŞikayet
Şerif23 ()Peki ne kadarlık bir işlem bütçeniz var. Benim 50k döviz işlem hacmim var ve çok yoğun işlem yapıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Cok fazla en hareketli günlerde bile 9krs tu bende
Şerif23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Bu ciddi bir zarar sebep ne peki
0BeğenmedimŞikayet
Şerif23 ()15k döviz zararım oldu
0BeğenmedimŞikayet
Şerif23 ()Bende 20-30 kuruş arası değişiyordu uzun süredir
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Anladım kullanan arkadaşlarım da memnun bakalım alım yapdıkça Anlıycam bende
cenkoooo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Bende varda makas yüksek diye gecmedim
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Görüşmediniz mi temsicinizle sizde makas ne kadar
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Ben de yeni geçtim fiba ya son 10k kuveytte idi sattip hesabi kapattim fibada şuan 8 kuruş bende müşteri temsilcim ne kadar çok işlem yaparsam makasta 3/4kurusa kadar düşer dedi henüz hic islem yapmadım
0BeğenmedimŞikayet
Şerif23 ()Benim kadar alım satım yapan yok ama alım satım yaptıkça makas arttı
0BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Şu an hala 5 krs mu sizde
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Miktar fark etmiyor önemli olan işlem yapmak
0BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Miktar ne kadar sorması ayip
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Alım satım yaptıkça makas düşüyor bilginiz olsun fiba da
medalist46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
medalist46 ()Adamına göre muamele demekki. Benimki 1200 altını görmedi.
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Demi onlar kaybeder
34Mert54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ant007 ()Sonradan farkettim kusura bakma kardeşim başvuru yaptım hemen ama hayalet resmin Altın daki yazı silinmiş olmadı
0BeğenmedimŞikayet
34Mert54 ()Açıkça bizimle çalışmayın diyorlar. Bizde çalışmayız efendim..
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mk14 ()tmmda bnd 11 krus, baskasinda 5.5kurus onu dmek istedim
M_adana_0101 için cevaplandı (yorumu göster)