Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Azad2121 ()Peki uni alınırmı
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Burdan bişey diyemem.
Azad2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azad2121 ()Hocam burdan alınırmı
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Eyvallah. Bu sorunun net bir cevabı yok. Çunku alım- satım işi tamamen stratejik bir olay. Ayrıca piyasa tuzaklarla dolu. Bu tuzaklara grafikçiler de düşer :)
Panalgine için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()26 sına kadar izle Egld yi...
Dünden bugune cok guzel yürüdü.
Şuan ellemicem 1 yada 2 gün daha beklicem diğer altların durumunu
0BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Aldık kardeşim küçük bı miktar. Dünkü alım noktalarında bı guncelleme yapacak misin?
1BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Hocam sizi seviyorum. Sizin paylaşımlari yazıları keyifle takip ediyorum. Size soru sormak istiyorum Grafiği çok iyi bilen mi kazanır parası çok olan mi?
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bırak gra. fiği falan şimdi Egld aldın mı sen?
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()'B' dalgası çok yukarıda tamamlandı. Aslında sayım yanlış degildi. Gördügün gibi 69k den 32k lere düştü. Bunu bilebilmek imkansıza yakındır. Çunku yapı bir 'flat'. Teknik olarak 9 çeşit 'flat' vardır :)Yani teknikte öyle çok kolay degildir. Herşeyi söylemez. Ama belki astro analiz destegi ile daha isabetli tahminler yapılabilir.
0BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Tabi bu sizin yanildiginizi grafiklerin çöp oldugunu göstermez. Gaybi bilemiyoruz bilsek çok zengin olmuştuk )
1BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Hocam ben grafikten anliyorumda. Siz bir önceki ath önce 37 binleri işaret ediyorsunuz sonra 69 yaptı biz 3/1 ni aldık.
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Grafikten anlıyorsan bu yükselişi görebilirsin :)
@Panalgine
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Kısa vadeli bir destek. Takip edelim.
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()dolar da 17led gelirse altını za satmalimi hocamm
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Hocam dolar da beklenen 17 bir türlü gelmiyor. Nişanın 15ine kadar gelmezse maasimla almaya devam.
0BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Hocam 2810 civarında mi alalim ne yapalım ? 8 adet alacağım