Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Günlükde hala al pozisyonunda ama bir kı. pırtı göremiyorum ustad
lehfi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
lehfi ()Bunu görmüştüm 82 filan olunca gene almışsındır sandıydım ondan bilemedim Doğu.
Bunun hacim neden cılız kaldı bilgin var mı dostum?
Gece 03.00 kesin bekleyecem ama var mı bir ışık sence.
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Üst yorum @lehfi
1BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Yani gökdeleni dikeceğim diyorsun :)) MaşaAllah MaşaAllah Allah daha çok seversin
3BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bak 3 4 grafiğimi güncelledim ustad.
Her birisi bir cok ince hesap ve tek tek ilmek ilmek emek alınteri...
Bu kadar da kazanalım yani çok görmemek lazım...
DolarTLEuroTL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()10 k mı yapmış en son gala da olmuştu geçen yıl
emreckk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Yüzde 1005 kar mı olur:)
0BeğenmedimŞikayet
emreckk ()ah bir ucundan koklayabilsek şukadar kar ın :/
0BeğenmedimŞikayet
DolarTLEuroTL ()Ankara nin ortasina bir gökdelen dikersin dostum
Adı da hazır
Doğukan to wer
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Allah kolaylık versin. Bizde geçen sene yakalandık büyük düşüşe. Bu sefer tabi antremanlıydık...
Herşeyini öğrenmeden deneme.
Ama öğrenince de spota bakasın gelmiyor o da bir gerçek...
Bugün arkadaşlarımdan birisinin işlemi bu..
0BeğenmedimŞikayet
emreckk ()hocam zarardan okadar sıkıldım ki tüm parayı marjine attıp allah ne verdiyse basasım geliyor aylardır zarardan çıkamadım tilt oldum yav
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bir kere de böyle deneyelim dedik ama sonuç ortada maalesef:)
Hrzm_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hrzm_ ()kanımca bu sitede böyle bişey yapacak en son insan sen olmalısın mesleğin geregi.
markette bi ürün rafta iki ay beklermi hiç.
bide yazmışsın %20 kar diye. küllüm zarar.
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()aynen hocam. en iyisini yapmışsın.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Hayatımda ki en uzun hodldu... bir kere de böyle beklesin bakalım ne olacak dedim...
Görüldüğü üzere bomboş geçen bir 2 ayı izledi elimde... ne için sadece %20 ye yakın bir kar için... ben o %20 yi en az 10 kere alırdım alsat ile...
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()kar realize etmek lazım. Yoksa bekle babam bekle. Kafanda bir rakam belirleyip satmak en uygunu hocam.