Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Değerli metallerde tek gösterge dxy değildir bizim islemlerimiz parite değerlendirmek için
Onuda şöyle yapıyoruz; dolar artığında parite düşer tersi Dolar düşerse parite artar artan paritede euro dan dolara geçerek düşmüş olan Dolar kurundan faydalanmıs oluyoruz ve daha fazla dolar alış oluyoruz Düşen paritede ise tam tersini yapıyiruz Euro ya geçiyoruz bu şekilde eldeki Dolar yada Euroyu arttıriyoruz yani şunu yapıyoruz parite artarken Dolara geçiyoruz düşerken Euroya geçiyoruz
Elif_ömer için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elif_ömer ()Hocam şimdi dxy grafiğini ilk kez keşfetmeye çalışıyorum. Grafikte şuan yukarı ve 98.199u gösteriyor. Böyle yukarı hareketlerde gümüşü dolar a parite edip, aşağı yönlü hareketlerde gümüşe geri dönüyoruz değil mi. Özür dilerim öğrenmeye çalışıyorum.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nayloncuu ()Hayirli akşamlar üstad kitabi aldim teknik analizmi hadi canim:) burda bir kez daha onslarin ayin evreleriyle bir baglantisi oldugu kanitlanmiştir diyebilirmiyiz onslarin durumuna bakarak
0BeğenmedimŞikayet
yete ()tmm inşaallah
0BeğenmedimŞikayet
M_adana_0101 ()Hocam grafikten o kadar anlamıyorum geçen sizin dediğiniz dolunay döngüsü bu oluyor sanırım düşüş trendi algılıyorum açıkçası
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Bir sey diyeyi. Bir arkadas gece saat 12 lere geliyor platin hala dusuyor. Herkese soruyor. Dedimki platin siradisi bir varlik. Bekle birgun sana mutlu edecektir. Bir sure sonra ben karla ciktim ama simdi pismanim. O arkadas sabredip duruyorsa baya bir kara gecmistir.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Kisada düşer ortada yükselir:)))
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam kaçtır söylüyorum aslında tek başına gösterge değildir ama en güçlü göstergedir dxy izleyin bunun güçleneceğini düşündüğünüz zaman verin gumusu geçin yeşilliklere
0BeğenmedimŞikayet
Elif_ömer ()Site de kaybettiğine bile şükreden insanlara tanık oldum. Doğru diyorsunuz. Rabbim hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin inşallah hepimize.
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Üzülme geçseydin belki yine kaybedecektin. Her şeyde vardır bir hayr.
0BeğenmedimŞikayet
Elif_ömer ()Çok teşekkür ederim Ali bey. İnşallah.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Bana gore burasi parite yeri asla degil. Sabirla bekle bir gun diyeceksin iyiki bozmamisim.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet 3. Alım kırmızı kırdığında olmalı
yete için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Günlükte de golden :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elif_ömer ()Sabahtan beri korkudan geçmedim. En azından kaybettigim gramlari toplamaya başlardım. Üzüldüm kacirdigim fırsatlara.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()dolar zaten yüksek. Dolara mudahele gelirse birde ordan zarar olur gibime geliyor. Ama herkez kendi karar vermeli.
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()sagol abla
0BeğenmedimŞikayet
yete ()11.58 almıştım geçenlerde 11.70 yine aldım yoksa dediğiniz kırmızıyı kırmasını bekliyim.
0BeğenmedimŞikayet
Elif_ömer ()Burdan gümüşü dolar a parite yapmak için çok mu geç hocam
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Tekniğe göre hocam 0.618 bölgesinde 1.026 Altın daki kapanış alirsa alt destekleri ziyaret etmesi beklenir. Kesinlikle ytd. En doğrusunu Allah bilir.
Muraatakcaa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Sesli düşünüyorum ben alacak olsam kırmızı düşeni kurmasını beklerim "sizi etkilemesin" almak istiyorsanız da piramit şeklinde alımlar yapmanız sağlıklı olur
yete için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()4 satlık de öyle anladım ben
Muraatakcaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()abla düşüş mu oluyor
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet trend üzerine atamadıkça düşer 11.85 desteği üzerinde kapanış almalı
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leyla82 ()Asrın bey tekrar merhaba. Bana faiz kararından sonra hatırlatın demiştiniz. Bebn ilk kez gümüş almak istiyorum yatırım amaçlı. Yıl sonuna kadar vadem var. Hangi aralıklardan alım yapabilirim acaba? Siz incelediğimiz için bana destek olursanız sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Peki olası bir barış olması onsları aşağı çekmez mi?
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()4H da Deathcross yapmış görünüyor hocam.
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Onslar destek kiramiyor ve buralar 11.87 ler yukselis trendindeki gumusun alt destek rakamlari @ASRN hocanin grafiginde de var buralardan kademe alan ileride yukseliste iyiki almisim diyecek doye dusunuyorum ytd
POLAT24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()asrın abi sar demek onslarin yukarı gidip dönmesi demek degilmi.