Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Kardeşim ne yaptın satabildinmi
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()evet bir miktar satacam.
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
33umut ()fed kararı var akşama şu an alım kumar gibi al diyende sat diyende bilemiyor
Saygı0706 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Saygı0706 ()Gümüş alim icin beklemelimiyim yardımcı olurmusunuz
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()25.2gibimi çıkacaksın gumusten
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tamam inşallah kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()kısmetten ötesi yok.. ortam sakinleşsin güzel bir strateji kuralım..
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Sattıktan sonra almayacam dedim gecesi aldım sabahı düştü:)söz verdim kendime sattıktan sonra iki gün ellemeyecem diye bir gün dayanamadim. bir gün bile dayansam ucuzdan alacaktık:)
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hepsi inanki sadece bir saat var yok. beklsem hepsini düşükten alacaktım ama kendim sattıktan sonra hemen alma derdine girince ekrandan uzaklasmayinca sonuç böyle oldu
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tamam kardeşim sağolasın
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()sana nacizane bir önerim olacak. kaldır kendini camdan at... )) şaka bir yana nasıl en tepeden alıyorsun ya. düşükten aldığın varsa. ben 11,85 gibi belki biraz ağırlıklarımdan kurtulmayı düşünüyorum bilgin olsun dicektim.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Var dedim oda 12300:)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()çok güzelmiş.. )) gümüş varmı dedim.?
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Platin 540:)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()kaç ortalama.?
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Var kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()gümüş varmı sende.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()yukarı yapacağını sanmıyorum olacaktı.
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()şuan için öyle gibi. biraz daha yukarı yaparsa ( sanıyorum) durum değişir.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Kardeşim gümüşte en fazla 25.3mu var