Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Tuğbiş ()Merhaba maxmax avax 65'i gördü alım yapmaya başladınız mı?
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Görevden ayrıldığı için fiyatlandı hocam
ARGENTUM_TR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM_TR ()Hocam FTM ceosuna ne oldu ? Ümitsiz vaka mı?
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Hocam ceo olayı işi bozdu. Bu kadar güzel bir proje bu rakamları haketmiyor. Bende yarısını sattım birkaç gün önce
ARGENTUM_TR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM_TR ()Hocam ben de avax ve FTM'ciyim fakat FTM ümidimi kırmak üzere
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()70 usd duzeltiyorum
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()70k üzerine atar diye düşünüyorum hocam
hasankpln71 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Sağ ol kardeşim sana da.
Tuğbiş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tuğbiş ()Tmm maxmax çok teşekkür ederim:) bol kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
hasankpln71 ()Hocam pozitif uyumsuzluğun hedefi nddir
1BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Merhaba hocam. 65usd civarı alım düşünülebilir. Pozitif uyumsuzluk var şuan Her an yukarı kırabilir. 65 usd dikkat etmek lazım
Tuğbiş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tuğbiş ()Merhaba hocam grafik bilgim yok da bilgi verir mısınız? Avax yüklüce bende de var, sizce buradan ekleme yapmalı mı yoksa daha da salar mı?
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()benim taktik senin kide hocam. nakit bitene kadar her düşüşte ilave avaxa
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Her kademe eklerim. 1 usd dahi düşse eklemeye devam
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()onu bilmemde iyi alım verecek.
1BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Buradan olmasa da dönecektir.
YsmnZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YsmnZ ()Buradan döner mi yani?