Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Rica ederim ne demek kardeşim gelecek hafta kritik bir süreç bol kazançlar dilerim
Murat_de için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat_de ()Hocam düşünmeniz yeter eksik olmayın.
Teşekkür ediyorum.
Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Rica ederim murat kardeşim like hakkım tükenmiş sana verecektim bol bereketli kazançlar dilerim saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
Murat_de ()Teşekkür ediyorum.
Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Murat_de ()Emeğinize yüreğinize sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Tşkler murat kardesim sevgiler saygılar bol bereketli kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Murat_de ()Elinize emeğinize sağlık İsmail bey.
Sağolasınız
0BeğenmedimŞikayet
BNur85 ()Cokda geçmiş :)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()01.00 döviz 02.00 emtia açılış saatleri Beyza
BNur85 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BNur85 ()Saat kacda açılıyor piyasa İsmail 24:00 demi :)
1BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Rica ederim
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Sende mi sevmiyon pastırmanın kenarlarındaki çemeni. ben hiç görmedim öyle. sende çemenli yerini yengeye yedir diğer tarafını sen ye.
MurattiLove için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Sanada bol kazanclar hemserim.
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()İzliyelim bakalım neler getirecek Gram altın dolar ons piyasası:)
Benim_dünyam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Merhaba hemşerim Gram altın ı iyi olmuş hayırlı olsun bol kazançlar dilerim:)
Deryagol için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Merhaba. Gramları küvetten fibaya taşımadan tersden çıktım.953 den, kurtuldum kuveytten yani.
0BeğenmedimŞikayet
Benim_dünyam ()İnşallah panik olmadan değerlendirme yapmalıyız
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Tşk ederim hocam sağlıcakla kalın bol kazançlar dilerim
Esenle için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Umarım sağlıklı ve bilinçli karar alarak pozitif bir şekilde geçiririz sureci
0BeğenmedimŞikayet
Benim_dünyam ()Evet kritik bir hafta bakalım bekleyip göreceğiz neler olacak
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Rica ederim Özlem hanım kritik bir haftaya girilirken en azından bir yol haritası cizmesinde arkadaşlara umarım faydalı olur seviyeler saygılar özlem hanım
1BeğenmedimŞikayet
Benim_dünyam ()Emeğinize sağlık İsmail bey teşekkürler iyi akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Amin cümlemizden tşkler
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Amin çok tşk ederim Leyla hanim
Takildim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Sayın günce grafik alt yorumunu okur iseniz Gram altın da düşüş seyilerini destek ve yükseliş seviyelerini drenç seviyelerini belirttim al sat olayı hem site kuralları gereği hemde yatırım kararı olarak o yüzden yasak siz kendinize bir yol haritası belirlemeniz gerekmektedir sevgiler saygılar sağlıklı bol kazançlar dilerim
Günce_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Günce_01 ()Hocam Altin zirvede ise buradan almak mantıklı değil o zaman
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Allah razı olsun hocam güzel bir yol haritası çizmissiniz teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Amin cümlemizden hocam gelecek hafta kritik bir süreç arkadaşlar için yol haritası niteliğinde grefiklerin hepsi çıkmamış hocam gümüş sayfasına düşmüş sevgiler saygılar sağlıklı kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Maşallah maşallah maşallah hocam döktürmüşsünüz Allah razı olsun Rabbim emekleriniz i zayi etmesin Teşekkürler emeğinize yüreğinize sağlık