Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()hocam yeni destek ve dirençler nedir
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Onu zaten hep takipteyim kral :)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam bu nedir diye sorarlar simdi diye yaptim kesisme noktasini nerde ongoruyorsunuz hocam
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tskler güzel acıklama :)
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Golden Cross Nedir?
Kısa vadeli hareketli ortalamanın (örneğin 50 günlük) uzun vadeli hareketli ortalamayı (örneğin 200 günlük) yukarı yönlü kesmesine “altın kesişme” yani Golden Cross adı verilir. Golden Cross, fiyatların büyük bir ivme ile yükseldiği ve grafiklerdeki geçmiş tepe noktalarının aşılabildiği uzun vadeli bir boğa piyasasının bizleri beklediği şeklinde yorumlanır.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@BossVurguncu bunu unutma :) yrd takip edersin . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Zoru_sever ()Buda mi gol değil abi cok az kalmıştı saygilar abi
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@By_tarafsız_adam bunu diyorum . ytd
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@By_tarafsız_adam buna bir bak istersen daha kesisim olmadı lakin . :)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetselin007 ()Yani hocam grafige gore birde meshur senaryolarinizdan yazar mısınız biz hic grafikten anlamayanlar icin simdiden emeklerinize saglik
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Sakal bıraktınız mi :) ona göre söz tutarım ben
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@6ncı_his tskler . bakarsın.
0BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Baktım üstad baktım. Elimdekilere sarılmam gerektiğini anladım bakınca. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@6_His buyur bakarsın . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Şekille bakarsınız. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Onlar a yine de tercüme gerekebilir bence (
Servet_abi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Servet_abi ()Eyvallah hocam zaten Golden ve dead kesişmeleri varmış yönü söylemişsiniz zaten :)) üç vakte kadar?
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Servet_abi buyur kardeş. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetguzel ()Sagolun hocam.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O dediğim kesişmeler yeni olmadı
Yükseliş başlarken diplerde yaklaşık olmuştu bir kaç hafta önce.
Evet şimdi ise günlükte sat sinyali yaktı doğrudur. Lakin gün daha yeni başladı şimdilik zayıf bir sinyal. ytd
Ahmetguzel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetguzel ()Sagolun hocam . İleri dönük dediklerimizdentutmayni görmedim. İşlem korkusu sardı simdi beni dolar i gumuse mi geçsem euro ya mi bilemedim. Cok yazan var sitede. Dövizler e yönelik nedir gorusunjz
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetguzel ()Yani size göre kesişme oldumu hocam bide günlükte sat verdi demişsiniz.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()He bu arada Altın ons Golden Cross yani altın kesişim yaptı ama Gümüş ons daha yapmadı lakin Gümüş ons da Silver Cross yaptı yani Gümüş Kesişim :))
Yani Herkes kendine yakışanı yaptı kısaca. Bu da benden gerekli "yerlere" son sözüm olarak gitsin. ytd
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Mesela Altın onsta Golden Cross yani altın kesişim çoktan yapmıştı tam da 22.02.2022 de az vermedim bu tarihi by BossV :))
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Teşekkür ettim abim
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Gördüm Gördüm:) kesişmeye az kalmış. İzleyelim. Ellerine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Jüpiter veya aya :) ytd
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Sonuç yukarı roket mi :)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@By_tarafsız_adam Boyle birsey var :) ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Yaseminnisa bakarsın :) ytd