Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (153)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()elinize sağlık hocam
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Elinize sağlık sayın @M_yıldız
Fiyat son gördüğü tepenin üzerinde olduğu için 4 h fib extension baktım.
0.618 11.90 bu rakam üzerinde kaldığı sürece gmş gr yön yukarı devam eder diye düşünüyorum.
Bilgi için tekrar teşekkürler.
Yatırım tavsiyesi değildir.
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline emeğine sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Yani burdan düzeltmemi bekliyorsunuz hocam
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Chn_gs üst yorumlara bakabilirsin . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Chn_gs ()Hocam anlamayanlar için rakam olarak mealini verseniz:)
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@NİLSUDE @ASRN ytd
0BeğenmedimŞikayet
Pyrz_35 ()Merhaba @Borsafinans gümüş ve altından dovizlere parite bir miktar uygunmudur bu aşamada. Ne ongoruyorsunuz
Borsafinans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uslanmaz_35 ()Birazdan bakar cevapta verir. Bana biraz kızmış gereksiz tartışmalar yüzünden. O da haklı elbette. Kızgın olunca biraz bekletiyor meşgul olsa da hızır gibi yetişir :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Uslanmaz_35 bende bilgi olsun diye yazıyorum . Lakin @By_tarafsız_adam mesgul cevap bile vermiyor.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@By_tarafsız_adam fiboya bakarmısın ? ytd
0BeğenmedimŞikayet
Xxxses ()Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()dolar belki yukarıya taşıyabilir üstad ? Ama ons biraz salacaktır diye düşünüyorum ? Ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Xxxses @Miryaz ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Önemli bir fibodayız .3 asagı 5 yukarı takıldık suanlık . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetselin007 ()Merhaba altin ons ve gumus ons hedefleriniz nedir yani 1990 ve ustu olunca
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Tl ye makas berbat. Ons bazlı çıkış yapıyımmı
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yapıştır . made in myz . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tskler . Ya direk yazarmısın. kırılmaz ise surası hedef olur kırılmazsa hedef burası seklinde . sarkacak onu anlıyoruz da nereye sarkacak?
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Ons 26,47 satış yermi hocam
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeş . sanada iyi calışmalar .
Beni takibe almana gerek yok . arada göz gezdirsen yeterli olur :) yt
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Borsafinans bizimki biraz şekilli olmuş :) ytd