Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()İyi akşamlar bereketli kazançlar dilerim hocam
Derinn_35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Teşekkür ediyorum emeğinize sağlık :))
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Gram için biraz iniş oldu yazdığım rakamlara tam olmasada ons 1960 aşağısı olmadıkça gram artmaya devam eder
Dolar da 14.40 aşağısı 13.90 lara iniş yapmazsa gr tl 910 aşağısı stoplu olur eğer inis olmazsa gr için yükseliş bandi başlar varsa elinizde dikat edin ufak inislerde parcali olarak belki satılabilir kolay gelsin bol şanslar
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Bem tsk ederim hocam bereketli kazançlar olsun
@Panalgine stop bende kolay kolay koymam yazarım falat uygulamada o sıkıntı düşüş hatti yapılan takviyeler zarar ettirdi spot tarafı iyice diplerde zaten inis devam ederse zaten kimsede para kalmayacak çoğu kişi bırakır kripto tarafında ky kaçarsa balinalar birbirini yer
O yuzden yükseliş piyasası gelmesi daha mantıklı geliyor bana
0BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Haber akışları bir anda ibreyi terse. çeviri yor. Stop koymadım vade problemim yok. Ama sürekli takip ettiğim için sinir oluyorum. Bol şanslar.
1BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Teşekkür ediyorum Sn. ntmen_x
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Anladım hocam benlik niye olsun biz o günkü duruma göre yorum yazarız yani ben öyle yapıyorum piyasaya biz yön vermiyoruz her hafta değişik Bi olay çıkıyor temel haberlere göre teknik şekil alıyor
Avax için @Kara_bey dostum la yazdik 73 aşağısı olmadıkça sıkıntı yok 76 üzerinde kaldıkça 100 ve uzeri gitme ihtimali yüksek stop seviyesi 73 aşağısı yada inislerde takviye size ve portföy durumunuza bakar kolay gelsin bip şanslar
Panalgine için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Gram için 940 aşağısı 920 ve 890 test edebilir oralardan inmedikce 970 kırıldığı zaman 1080 ilk hedefi olacak ons 2040 da o da 1930 inişi duzeltmesi yapıp 2200 ve 2300 e gidecek daha önce yazmıştım
Düzeltme rakalmlari aşağısı hafif sarkmalar olsada gram uzun vade else tutun al sat yapmayın bence kesinlikle faydası olur
Kolay gelsin
1BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Bana komik geliyor sizlik değil yanlış anlamayın. Birkaç gün 43/45 arası gezeledi aşağı gitti. 76 awax aldım 65 adet. Dönüp dönüp gezeliyor. Çok enteresan geliyor bana. Sanki 50 gelsede eskisi gibi boğa yaşamayacak gibi his oluştu.
1BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Hocam teşekkür ediyoruz bir de g. ram için yorum alsak.. geri çekilme dediniz nereye kadar olabilir acaba.. teşekkür ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Sayfada sürekli btc yorumları ve ufak tartışılamalar görmekten bıktım biraz ara verdim açıkçası
Btc için son güncel rakamlar 37200 dip ve aşağısı sıkıntı olur
Şimdi 38500 de olan btc 39609 ve 41100 gecerse yükseliş moduna gecer
Benim beklentim yükseliş tarafında şimdilik
38100 ve 37200 aşağısı olmadıkça artacak btc
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Eyvlh kardeşim hayırlı isler:)))[grafik d=321969_GR2022yp79kl.jpg][/grafik]
[grafik d=321969_GR2022h5b0m8.jpg][/grafik]
[grafik d=321969_GR2022l40jvb.jpg][/grafik]
Böle iyi:)))
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Elbette uygulama yapıyorum öğreneceğim inşaAllah
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Boşver yaaa videoları. Karalamadan çizmeden olmaz.. al eline bi trend cizgisi bi karala, parayla değil ya sanki:D
0BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Evet mazeret olmamalı :)))
Ama dediğim gibi eğitim videoları izliyorum bir gün olacak
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ben de calısıyorum nolmuş yani:)
0BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Evet proğramı indirdim ama cidden vaktim yok hafta sonu bile çalışıyorum ben
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()2 çizgi cekmeyi öğrendin mi?
Tr. adingview indirdin mi?
0BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Kesinlikle :)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Senden ümitliyim Derin:)
Başaracaksın
1BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Evet sebep olanlar cevap versin o zaman soruma :))
Ne güzel @ntmen_x sürekli çevrim içi oluyordu ama ama…….
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Seni 3 like ile uğurluyoruz:)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Onlar yönsüz oynama moduna geçti @Roketci_1234 ile beraber cok muhterem az. gazveren @ntmen_x hocam :D
0BeğenmedimŞikayet
ANK82 ()Senin yorumların sayfada neden çıkmıyor hala ya:(
Profiline girmesek görmüyoruz
@admin
0BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Sn. ntmen_x
durumlar nasıl yön nereye gibi
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Kahven verildi idolum iyi uçuşlar