Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (64)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()HARSİ 15dk kısa al sat vadeli için ideal.
uzman06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Hocam telefondan kullanabileceğimiz sevdiğiniz Bi indikatör var mı gün içi için
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()14.40ta sattım. btc üzeri yükseliş beklentim var bu beklenti gerçekleşirse kur tekrar 14.20 bandına gelebilir.
Keremmilassa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
svedrif ()hocam bit coinden usd demeniz lazım ki normal piyasA fiyatı ile karıştırmasınlar.. xag
0BeğenmedimŞikayet
Keremmilassa ()Hocam geçenlerde sizle beraber aldığım dolar hâlâ duruyor siz sattınız mı?
0BeğenmedimŞikayet
Keremmilassa ()Hocam dolar ı sattınız mı? Beklemede misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Düşüş ve yükselişlerde oranları aynı olmuyor hocam. Aynısını vadeli futures hesaplarda yapabilirsiniz. Üstelik ne getirdiği ne getireceği belli iken
Esaret7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esaret7 ()Vadeli oynamak değil benim amacım hocam . 200 dolar yükselirken atıyım diyorum sonra çıkıyım düşerken öbürüne geçiyim olmazmı
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Sağlıklı bir şey olsa her üründe BİNANCE de olurdu hocam. Para tuzağı. İlla vadeli oynayacaksanız FUTURES hesabınıza çay çorba parası atın orda deneyin.
0BeğenmedimŞikayet
Esaret7 ()Günü gelince beraber deneyelim mi hocam :) güzel iş bence 1 haftadır takibe aldım
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Sonundaki harflar s short l long ifade ediyor. Evet yükselirken l olanlar yükselir. Düşerken ise s olanlar
0BeğenmedimŞikayet
Esaret7 ()@Luciferr01 hocam bu kucoindeki ftm3s ve fmt3l ters çalışıyo galiba değilmi çıkarken long lar düşerken short lar çıkıyor galiba
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Eyvallah teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Grafiğe göre konuşayım hocam. 0.1300 üzerinde kaldığı sürece tutmaya değer gibi duruyor. İnceleyebildiğim pek fazla veri yok. Proje reel hayata dokunuyorsa 0.13 üzeri hodl edilir
Adaletsiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()@Luciferr01 bir coin takip ediyorum projesi arzı gayet güzel sende Bi inceleyebilirmsiin
rica etsem
idea
idealogy ismi
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Uyumsuzluklar genelde geç çalışırlar. Daha doğrusu yükseliş yönünde short arttıkça uyumsuzluklar devam ettirilir. Short yoksa ilk uyumsuzluk çalışır aşağı yönlü fiyat aksiyonu olur. En mantıklısı aza kanaat etmektir. Kısmi kar realize edilmeli diye 44 bandında bir mesajım vardı. Mesela bu durumda yüzde 10 kar var ise yüzde onluk adet satış yapılabilir.. sonra düşüşün bitmesini bekleyerek tekrar ekleme yapılır.
0BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Eyvallah kardeşim son bişey sorcam bu 4h uyumsuzluk negatifti piyasa bunu düzeltti neredeyse her bu uyumsuzluk ta çıkmak mantıklı mı sence
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Bu seviyelerin gelmesi için muazzam büyük haberler gerekli. Gelirse de 28-29 yedirmezler 22k ya kadar bir salınım görürüz
AyazAras için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Peki hocam 28 29 k beklentisi var piyasada sizin böyle bir ongorunuz varmı
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()İlk seviyeyi kırmaya istekli duruyor. Denenebilir. Ama stoplu bir şekilde
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Grafik olarak nasıl sızce beğendiniz mi btc düşerken bu parite yeşile kalması da iyi değil mi ethbtc gibi şuan
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()19895 üzerine atamazsa 0.00005753 e kadar bir geri çekilme beklerim.
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Kardeşim günaydın kdabtc parite sine bakman mümkün mü grafik olarak yüklüyüm de bunda bana güzel geldi akümüle oluyo sıkılma da başladı
2BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()btc bazlı alım uygundur. Ama parçalı şekilde. Nakitinizi bir anda tüketmeyin. Henüz net bir dönüş yok son 4 aydır düşüyoruz. Düşerken alınır. Yükselirken satılır hocam
0BeğenmedimŞikayet
Naxet ()Tetherin fiyatı btc nin durumuna bağlı dolar fiyatının üstünde veya Altın da işlem görebilir şu an btc düştüğü için tether dolar fiyatının üzerinde işlem sürdürüyor
Sorunuz yatırım danışmanlığı sorusu, böyle bir soruya cevap veremem, üzgünüm
Bol ve bereketli kazançlar
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Aliminizda bilgi verirseniz memnun olurum btc de alımlarımda zarardaydim ekleme yaparak zararimi çıkartıp komple çıktım yeni alım için şuan parçalı alım uygunmu yoksa fedi beklemekmi doğru sizce şimdiden teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()btc yükselirse reel kur aynı kalırsa 14.15-14.20 arasında yüzde tekrar almayı planlıyorum
0BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Hocam tether aliminiz kaçtan olucak acaba
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hocam grafik attım 14.40 yazıyor ya
veysi2121 için cevaplandı (yorumu göster)