Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0486 19:26:00
EUR 36.3203 19:26:00
USD 34.6136 19:26:00
ALTIN ONS $2632.2900 19:26:00

Grafiği gönderen: super_conqueror

Yorumlar (40)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Klas_Yatırımcı ()

Senaryo dedin mi orda duracan senaryo 3 çeşit olur 1 yükselir 2 yataya baglar 3 düşer sonuç hangi tatafa vurursa senaryoyu yazan başarılı olur

fikirtepeliibiri için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Teknik anlamda tartışılan bir konuyu bu iki grafikle paylaştım. 'Y' dalgası bitti mi?
Genel anlamda cevabı merak edilen soru. Bittiyse yeni bir yükseliş dalgası başlar. Bitmediyse yeni diplere gideriz. Ben'im resimdeki sayıma göre sorulan soru üzerine paylaştıgım alternatif sayımlar. Yoksa Ben'im veya başkasının bunu bilmesine pek ihtimal de yok.

fikirtepeliibiri için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

fikirtepeliibiri ()

burada bullish senaryo demişsin 1. grafik

super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

iki taraflıda çekincelerim var. henüz tam olarak net karar veremiyorum açıkçası. Ama aşgı yönlü hareket olasılıgı bir tık fazla gibi.

By$hero2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By$hero2 ()

Sende iki taraflı senaryo vermeye basladin, langrook gibi. Aklindan gecen hangisi? Bullish, ? Bearish?

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

BİTCOİN
BUULİSH SENARYO

0BeğenmedimŞikayet

By$hero2 ()

Kimin paylastigini hatırlamıyorum, 3 5 kisi vardi. Dedigin gibi ihtimaller hep var..

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Bu şekilde de olabilir.Çok fazla alternatif üretilebilir.

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Ben'mi paylaştım?

0BeğenmedimŞikayet

By$hero2 ()

Buna benzer bir grafik bakip 95 muhabbeti vardi btc 65 iken simdi nerdw onlar?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum