Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
Sale ()Eyvallah kardesim teşekkür ederim
Kizzuwatna_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seray20 ()Gnydn hyrlı cumalr ahali hocm aghol dha once alıp sattınız siz Bi değrlndrme yapsanız alım rakamları nedir blnco gelmedi sanırm
Kupa_Beyi42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Günaydın dostum
0BeğenmedimŞikayet
Tuce16 ()Hocam gunaydin hayırlı cumalar bugün bist tehlikeli hem cuma hem çok iyi gitti birkaç gündür dün Ereğli ve aselsani da ciktim kar almak istedim artık bugün 22 22.5 arası gelirse aselsan alacağım Ereğli de 33 gorursem
0BeğenmedimŞikayet
Kizzuwatna_01 ()TM anladım
0BeğenmedimŞikayet
Kizzuwatna_01 ()Bu her sabah alınıp satılan tavan hisseler ne oldu bitti mi bu iş yorum yapan yok
0BeğenmedimŞikayet
Coşkundan ()hocam bir soru daha: kırılımı hisseden çıkıp da mı beklemek makul, elimde tutarak mı?
0BeğenmedimŞikayet
Coşkundan ()teşekkür ederim. takıldıkça sana soracağım. ne kadar cevap verebilirsen.
burada kimsenin kimseyle alıp veremediği olmamalı ama sanal alemde insanlar çok alıngan veya çak saldırgan olabiliyorlar bazen. hele bir de yanlış anlamalar işin cabası.
eyvallah...
0BeğenmedimŞikayet
Kizzuwatna_01 ()Fazla takip edemiyorum işten güçten ortalamayı birde nereden düşecek onuda bilmiyoruz sağolun hocam ilginiz için ayrıca birde Petkim var oda düştükçe düştü
0BeğenmedimŞikayet
Kizzuwatna_01 ()Vestel 31.44
0BeğenmedimŞikayet
Kizzuwatna_01 ()Sağolasın iyi teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Kizzuwatna_01 ()Kupabeyi sattı kurtuldu o yapacak inşallah yorumu
Sale için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sale ()Evet ya vestel yorumlayacak üstad var mi aslinda düşük gibi girilirmi buralardan
Kizzuwatna_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kizzuwatna_01 ()Vestel de hiç çıkmayacak herhalde zarardayız adına kandık aldık yolda kaldık
0BeğenmedimŞikayet
Kizzuwatna_01 ()İyi geceler ısdmr epeydir elimde tutuyorum durumu nasıl satmak lazım mı ne dersiniz@Kupa_Beyi
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()ekim sonu aralık arası bist 30 hisseler dolar ın yükselişiyle olağan üstü kazandırdı, şu an bunu düşünürken aklıma ağustos ayında attığım 10-15 arası bir kaç defa sayfaya önerdiğim tavsiye listem geldi üşenmeyip onu bulacağım sana msj atarım ne yazmışım ne olmuş bende merak ettim :)
0BeğenmedimŞikayet
Coşkundan ()Anladım: Kırılım! :)))
Yok estağfirullah, K_Ç_B hakkında olumsuz bir şey kasdetmedim. Zaten sonradan art niyetli veya imalı bir şey demediğimi anladı, yardımcı oldu.
Ben de diyorum, KURULUM ne ola ki? :))) Teşekkür ederim, geç de olsa anladım.