Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
Ronis ()Evet ben 12.20 den aldım mqkaslardan kaynaklı
BABY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BABY ()6 veya 7 kere dedıler sanırım kanka bakalım nasıl etkılıcek 11,94 sanırım onemlıydı bugun bakmıstım
Ronis için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ronis ()Hayırlısi kanka gelse d terse düşmem orasını biliyorum gumuste tersteyim ama onumuzde Fed faiz artışları yapacak sonuçta yıl içinde bir kaç defa daha yapacaklar
0BeğenmedimŞikayet
BABY ()700 gelırmı kanka sence bence gelmez:) mb faız arttırması lazım yada fedın en az 50 artıs yapması lazım dolar yakmayla gelecek ıs degıl @Ronis
0BeğenmedimŞikayet
Ronis ()Hocamız o aralığı söylemedi ben orası gelri mi sormusum
şamil44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ronis ()Gelmez mi orası kanka beleş değil ki nerdesin yoksun
0BeğenmedimŞikayet
BABY ()yok beleşe vercekler kanka:)) @Ronis
0BeğenmedimŞikayet
Ronis ()Yani ben pek anlamıyorum ama güven hissi veren hocalarım var takip ettiğim akın hicam Mart sonuna kadar böyle birşey bekliyordu inanıyorum dedigi yer gelecek
şamil44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BABY ()hangımız kusursusuz kı hocam :))
makin977 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
şamil44 ()Gram orayı görürmü? Pek inandirıcı gelmedi bana.. yön yukari diyodu bazi üstadlar
0BeğenmedimŞikayet
Ronis ()Merhaba akın hocqm nasılsınız bende sizi bekliyordum hoqcam dusus araliginiz yine 780 800 arası mi olur
Dorukdeniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dorukdeniz ()Çok sağolun teşekkür ederim inşallah o birşeyler olacak.)
1BeğenmedimŞikayet
makin977 ()Günaydın evet çok sabrettik bu arada 780-940 arasındaki al sat kaçırdık üzgünüm ama ne olursa olsun düşecek o seviyelere ytd bişey olmasa bile kesin bişey olacak ; ) ytd
Dorukdeniz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dorukdeniz ()Günaydın Hocam, inşallah olsun artık çok sabrettik, dokuz gun daha bekleriz, umarım bekledigimize değsin.
1BeğenmedimŞikayet
makin977 ()altın kız nasılsın ? Yoksun uzun zamandır? yaramaz bişey yoktur inşallah. Ne olacaksa 9 gün içinde olacak hedef beklentimde değişiklik yok saygılar
Altınkıız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()@Akıncı hocam merhaba nasılsınız gramda martta düşüş beklentiniz varmı
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Merhaba hocam bu hafta Cuma günü kapanışına kadarmı bu 941 rakamı yani bu grafiğin işlemesi. Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
cancanim ()Emeğinize sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Bundan hiç şüphen olmasın Hocam, emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Eline emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Her zaman :) mümkün olduğu kadar takip ediyorum sizi, rehberliğinizden memnunum, teşekkür ederim.
2BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Çok faydalı oldu hocam Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
Z_gün ()941 kırılmadi mi acaba
0BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Hocam bir sitem sezdim
8BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()faydalı olabiliyordum umarım
Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler hocam takibe devam
0BeğenmedimŞikayet
Murat_de ()Eline, emeğine, yüreğine sağlık üstad.
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Kritik zamanlarda bu açıklamalar önemli teşekkürler emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
timerdim ()teşekkürler değerli bilgiler için
16BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()kamanın üstü bandını az önce test ettik 941 bölgesi önemli buranın üstüne geçilip kalıcı olması farklı bir boyuta geçişin kapısını aralamak demekdir. birde işin ters olan senaryosu var oda 941 yukarıya geçilmemesi durumunda 600 den başlayan yükselişin bitip derin bir düzeltme süresine girilmesidir.. bu hafta önemli olacak 941 kırılırsa yukarıya okumaya devam geçemezsek artık kar realizasyonu yapılıp tekrar aldan tekrar almak üzere beklemeye geçebilir piyasa.. YTD