Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Alt coinler için güzel para kazanma rakamı btc için 52k üzerinde kalıcılık saglaması yoksa tokatçı modunda olacaklar herkes dikkatli olsun
Yağız1903 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yağız1903 ()Senın 1 ay önce belirtiğin gibi 52 k üzerinde yatay olmadığı sürece mutlu olamayacağız
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Onlar her zaman olacak yükselecek olsa güzel haberleridr kendi yaratır bakalım piyasa yapıcıları ne derse o olur boga istiyormu borsalar önemli olan bu
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()İnşallah öyle olur yok sorun yok inse bile parçalı işlem yapıyorum ama artık bende dahil biraz kıpırmadama olsun diye bekliyoruz ama tabiki teknik gafik ne gosterıyosa ihtimaller üzerine yaşayabiliriz
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Tamam dostum martın sonu bahar olur inşallah
Şenoll_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yağız1903 ()Dış etkenler dışında bide şu shortcular longcular izin verse olacak ama olmuyor işte
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Klas dur dostum sabah sabah felaket tellallıgına başladın içimizi karartma :))
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()btc 52k üzerinde yataya baglamadıkça altlardan bişey bekleme
0BeğenmedimŞikayet
Yağız1903 ()İnşallah hepimiz kurtarırız paramızı da bundan sonra temkinli davranırız
1BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Düşüşlerde 10 katı düşüyorlar yükselişlerde seyrediyorlar btc yi tuzak piyasası
0BeğenmedimŞikayet
Yağız1903 ()aynen oyle 42 k dolar olan cüzdan 16 k ya düştü parayı çöp ettik Allah sonumuzu hayretsin
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Benim hiç umudum yok elimize tutuşturdular
0BeğenmedimŞikayet
Yağız1903 ()Dur öyle deme dostum full maldayız inşallah bugün ateşkes sonrası btc yataya bağlarsa altlarda ralli başlar
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Alt coinlerden hala ümidin varmı senin anlayın artık alt coinler patladı elde kaldı
Fhr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fhr ()36 binlere tekrar düşerse altlar daha perişan hale gelicek ozaman
0BeğenmedimŞikayet
lehfi ()Hacim toparlıyor bakalım ne olacak
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Güncel halini atmaya üşenme mustafa hocam :)) gunun aydin bereketin bol olsun
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Yani 36 bin dolar a gelip tekrarmı yükseliş olucak
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Duzeltme icin alt yorumda ki grafigi takip ediniz ! Ya kor hattan dönüş yapacak ya kirmizi hattan!
0BeğenmedimŞikayet
oktay_87 ()Teşekkürler üstad emeğine sağlık