Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (185)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Şimdi değill martin son haftası
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Sakin bizim amcaya uydum deme:)
Takiptekal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Geçmişe ne gerek var 1 ay önce vidy vidxy aldık 1500 dolar gitti zararına bozdum
Ee öğreniyoruz işte böyle böyle)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Tmaam senimi kırıcam elimde olan son nakitlede onu alırım :)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Geçmişte yaşadığım kabusumu tekrar hatırlattığın için teşekkürler dostum eksik olma:)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Eth al beni dinle fed faiz artırsın 1 500 dolar a hatta dafa aşağısı gelebilir Eth hedefi 15 20 bin dolar
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Herhalde btt den kat kat iyiler:)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Ben duygularıyla hareket eden biriyim sevemeyince anlamıyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()2019 sonunda 170 dolar dı 5 bin dolar oldu
Kontes diye biri var o dönem alım yapan 100 bin TL lik almıştı 2 milyon oldu parası
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()En azından btt den sağlamlar elbet yükselirler :)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bu gece düzeltme yapar mı btc
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Alice güzel mbox da takip et pump tokeni fena değil diğerini bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Bende şu eth ye hiç ısınamadım ya
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Ben al sat için aldım uzun vade değil
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()$Mbox $alice ve $ıotx var elbet toparlar alıştım ya inan artık umursamıyorum nakit var al sat takılıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Düşerse ekleme neden yaptın anlamadim
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Kanka faiz artırımıni bekle sonrasında da eth al sadece keyfine bak
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Hadiii fed faiz artıracak ama powel son toplantıda söyledi kripto ve riskli varlıklar sevmez faiz artırımıni düşer yani btc
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Arkadaşım :) zaten başıma ne geldiyse o Justin yüzünden geldi meymenetsiz çekik:)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Sahi kim onu sana aldırdı yüklü de almıştın galiba bence onun ceo su tam bir üç kağıtçı baktı güven kaybetti iyice isim değişirdi ama yine aynı tezgah yükseltiyor hop satıyor millete kitliyor tepeden chz de de aynı taktik var
0BeğenmedimŞikayet
yelizz39 ()Artık satılmayacak duruma geldi zaten :)5 yıl beklerim diye kendime teselli veririm:))
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Bekle satmadığın sürece zararın yok:)
yelizz39 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Eminmisin :) o hatayı yapmış olabilirim desem :)
0BeğenmedimŞikayet
yelizz39 ()Aldim 10 tl kaar görmeden dusermi bekle satmadigin sürece zararda değilsin dediler neredeyse para bitti:))Gülerim şimdi kendime :)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Sağlık olsun alım yapma ama uzun vadeli bu ay fed var alacaksanda fedi bekle derim naçizane fikrim artık hata yapmaya hakkın yok
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Yaa sen ne diyosun üzülmekte lafmı gençliğimi harcadı aklıma geldikçe içim ürperiyo:)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Btt elif:) çok üzmüştü ama seni
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Gençliğim gibisin Yeliz:)
yelizz39 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Bir tek sende olmuyo bu :)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Yok onunla vedalaşalı çok oldu ama kene gibi yapıştı üstüme resmen btt almasaymışım kimse beni hatırlamayacakmış bttelif olarak kaldım :)