Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Desteği görmeyeni ya da direnci kırmayanı almıyorum. 30 kuruş için 3tllik hareket kaçmasın bu hisseye özel değil genelleme. :)) Burada hisse yazıyoruz kı zacaklar. :)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
esadcan ()Yeliz hoca Bera ve sanko için düşünceleriniz nedir
Yelizm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Vesbe az bir sey var bende hic bakamdan aldım:))
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Nibas düşüşu tamamladi mi sizce
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Sanal yok.
vesbe ve ereğli ye bakın isterseniz.
kutpo ve burvayı bugün soran birileri oldu onlar için baktım. Burvada kanal içine girerse alabilirim. kutpoda kanal var onun dışına çıkmış geri dönerse kanala belki.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Sanal var mi sizde
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ben hafta ici persembeye kadar ful doluyum takip edemiyorum ve pek islem yapamıyorum perşembe çöküş olunca elimde kaldı cuma toparlamasi yetmedi ; suan kivamda olan ve göze çarpan hisse var mi yuvarlak icine aldığınız hocam
0BeğenmedimŞikayet
Sıla111 ()Kuveytte makas yüzü gecgin bune
TESLA_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Yünsa. 12.72 ye bakmak lazım bence. 13.30 da gap var zaten. Kanal içi 14.14ü hedefler. Ytd. Ben aldıklarımın 1 tanesinde kazanamadım sadece. Ama çok hızlı işlem kovaladım. destekte al direnç gelince sat. Deneme amaçlı diye konuşmuştuk sizinle. dolar dan çıktım onu beklerken zaman geçirmece. :))
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Yunsaya iyi bakalim tek para kazanbildigim hisse ; bence ilk wtpata 13.30 civari yoklar geçerse yine 14 civarina uğrar onumzdeki süreçte
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Perşembe hisseleri toplamaya başladım, cuma sağlam ekleme yaptım. Sonra haftanın bir anlamı olsun diye çıktım. Dirençlere gelmesini beklemedim boşluk kapatanı çıktım. Cuma akşama doğru mü zareke haberleri vardı ama gü venilir değildi işi sağlama aldım kendime göre. yünsada 3.10 tllik bir kanal var. Pazartesi bakmak lazım buna.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Bi üste ters flama var çalışmış onun hesef rakamıyla uyuşuyor;
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Tektu dip 1.33 yunsa dip 12 02 perşembe ki dususte öğrenmiş olduk hocam:))
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Tesekkur ederim sagolun sizleri sormali hocam; hisse secme isi tecrübe isi bu ben de yok ; aslen gramciyim ; )) evet bir parça dolar gram sterlin ve nok sattim ; hisselrin bir kismina ekleme yaptim hocam; tavsiyesinizi her zaman bekliyorum beni etiketleyin uygun zamanda size dönerim siz ne yaptınız
1BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Elinize sağlık. Nasılsınız* Hisse analizleri u çuşturduk sonra kay boldunuz. Altın can lanınca galiba. Bendeki çizgide 793 rakamında. İyi haber gelirse bu rakamın altı işin şeklini değiştirir sanki.
0BeğenmedimŞikayet
Sıla111 ()Biz alım icn bekliyoz dimi pazartesiyi
TESLA_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Melke07 ()Anladım teşekkür ederim emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Murat_de ()Eline emeğine sağlık üstad
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Evet öngörüyorum ama sadece öngörü ve beklenti ytd
Melke07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melke07 ()Bu fiyatların gelmesini mi ön görüyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Sağolasın hocam emeğinize sağlık
3BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()0BeğenmedimŞikayet
RIFKIDAYI ()Borsadan çıkışlar dolar a geldi diyebilirim.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Bakalim rifki dayi; dunku dolar yükselişini neye bağlıyorsun
RIFKIDAYI için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RIFKIDAYI ()Gelmesi ihtimal dahilinde. Yukarı gitmeden son bir alım fırsatı verecektir.
Ondan sonra 4 haneli rakamlara yol almamız lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Getir şu flamayı da alalım biraz daha ev alacaz ev :))
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Benim bir tane var ama gizli
Hasdemir için cevaplandı (yorumu göster)