Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
0BeğenmedimŞikayet
Metizm01 ()Borsada şu an hangileri cazip abi? Takibindeyim...
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()her varlıgın bir zamanı vardır bu varlıklar arasında geçişin zamanlamasını yapabilen her daim para kazanır. bir ürün giderken digeri düzeltme yapar dipe yakın olanı alıp tepelerde olanlardan uzak kalmak gerekr..
Metizm01 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Barbus ()Maşallah hocam. Elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Metizm01 ()Abi şu borsa işine bir türlü beni girdirmedin. Altın gümüş dolar la yetinemiyorum :)
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()40/42 desdek bölgesi üstünde al verdigimiz analiz güzel bir şekilde devam etmekdedir sabır ile beklemeye devamm inşallah..
1BeğenmedimŞikayet
deligiz ()tü tü tü maşallah :)
7BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()sasamız bir üst kanala geçmek isdiyor artık 10 günde dipden %30 kalktı maşallahlarınız alırım ortaklar :))
0BeğenmedimŞikayet
deligiz ()teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()temettü için almayı düşünüyorsanız ben olsam almazdım trade içinse 39/40 lira gibi bir hedefi var orta vadeli, temettü haberi ile bu hafta hızlı çıkış yaşandı sanki fiyatlandı gibi bazı şeyler.
deligiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deligiz ()sn akıncı kolay gelsin.
ereğli temettü açıklamış biraz almak fikrindeyim alım yeri hakkında fikriniz var mı ?
bu sefer sasa gibi bodoslama dalmayıp soruyorum alım yerini.
öğreniyorum öğreniyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
zindani50 ()Tsgyo al nisan sonunda 5-6 tl civarı
freedomm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Varmi başka uv önerdiğin
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ben sasa taşıyorum, eregli arçelik toaso aselsan, ford, koç şişe , sasa aksa, alkim gibi temeli sağlam hisseler olabilir siz genede yatırım danışmanınız ile görşün bu konu hakkında.
0BeğenmedimŞikayet
freedomm ()Peki zahmet olmazsa orta vade de ne olabilir. Bir de sizin taşıdığınız hisse nedir Abicim. :)
1BeğenmedimŞikayet
Nez73 ()Çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()yok kardeşim ben orta vadeciyim şuanda tek hisse taşıyorum ama endeksin rallisinde hemen hemen bütün xu30 hisseleri gidecekdir..
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()allahım cümlemizden razı olsun inşallah bol kazanlar
ers16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()hektasda güzel eregli zaten şuan borsanın sefiri bana göre.. ama büyüme ihtimali olmadıgı için defansif ve temettü şirketi bu yıl ki atagıda dünadaki emtia fiyatlarının aşırı yükselmesinden dönemsel bir durum olabilir
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
freedomm ()Üstad merhaba kısa vadede önerebileceğiniz bi keğıt varmı. Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()inşallah ülkemiz kazanır insanımız kazanır ben alıp satmamak amaçlı yatırımlık düşünüyorum çünki dolar bazlı artıştan daha fazla kazancı var
0BeğenmedimŞikayet
ers16 ()Allah razı olsun sizden, En iyi dileklerim sizinle. Saygılarımla. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Yanina hektas eregli de eklsek
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bundan 5 sene sonra ikinci egeenimiz olabilir inşallah
Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()42 /81 hareketinden sonraki düzeltmesini kasdettim gerçi 116 ya kadar uzama durumuda var o zaman bakarız piyasaların durumuna göre endeks2800/3000 de biz nerede olucaz ona göre degerlendiririz inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()aynen öyle hocam yatırımları çok güzel patron firmaya ve yatırımcısına sahip çıkıyor ülkemizde söz sahıbı dünyadada alanında söz sahibi olucağına eminim
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()27 den 61 yaptıgı hareketin kar satışlarından sonraki sindirme süreci diyelim
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()haklısın hocam bende sizin gibi düşünüyorum büyümesi ve sektöründe öncü dünyada söz sahibi olma yolunda ilerliyorr
Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ers16 ()Düzeltme derken daha aşağılar gelebilir mi yoksa, 80 TL hedefinden sonra tekrar mı alırız demek istediniz. kusura bakmayın sizide yoruyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
ers16 ()Hocam düzeltmesi ne demek. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()bistte sasa hissesini tek geçerim geleceği parlak ve yatırımları olan firma