Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (35)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()rüzgara daha fazla karşı koyabilmek için mevcut pp devam etmemesi gerekiyor
Plt20 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Plt20 ()Hocam sizin usd 13.86 büyük balyozlu bir grafiğiniz vardı ve ne zaman oraya değse müdahale geliyordu. Gelişmelere bağlı olarak usd gelmek istediği aralığa geldi. 13.90 altı görülse bile uzun süreli kalamayacağını düşünüyorum. Bu rakam artık kapanışlara bağlı olarak 1 tl lik yeni band aralığı alt sınırı olacak gibi. YTD diyelim tabiiki.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Hocam siz alim yaptınız mı ons
0BeğenmedimŞikayet
Hunlu1 ()Malesef bulunduğumuz coğrafya çok karışık
1BeğenmedimŞikayet
Güzel_YaRınLaRa_ ()Güzel yürekli kardeşim zarara neden satıyorsun. acelenmi var sabırlı ol.
Chn_gs için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()geri limin en büyük etkisisi bize oluyor 13.90 Altın a düşmedikçe 14.22 yeniden dener
Hunlu1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Hocam ons değeri olarak kaç olmalı zarar kes 24.35 için
0BeğenmedimŞikayet
33umut ()acelen yoksa bekle hocam
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()şuan 24.30 tutunuyor
Zümrüt_60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()zararkes seviyenizi geçtiyseniz yapılmaz
0BeğenmedimŞikayet
Chn_gs ()Hocam düşüş derinlesır mi 20 bin zararın var zararkes yapıp çıkım mi dahada düşerse zararın büyük olur ytd
0BeğenmedimŞikayet
Chn_gs ()Hocam düşüş derinlesır mi 20 bin zararın var zararkes yapıp çıkım mi dahada düşerse zararın büyük olur ytd
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Hocam alt desteği mi deneyecek 23.80
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Parçalı yapmıştım stop yapmayıp alttan almayı seçiyorum o zaman hocam
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()stop seviyeniz katlanabileceğiniz seviyedir buna siz karar vereceksiniz 2 - 2.5 3 aralığı stop seviyesidir
BuNickTamYirmiHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hunlu1 ()dolar da düşüş bekliyormusunuz
0BeğenmedimŞikayet
Aslibahar ()Teşekkürler parçalı alım yapicam
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()alımlarınız parçalı olursa manevra alanınız kalır alım şekillerini çok kez hatırlatmıştık ne şekilde olmalı diye
Aslibahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Hocam mesaj düşmedi mi acaba 24.35 ten ve 30 dan parite yaptım stop kaç olmalı
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()izliyoruz hocam ihlaller olabilir
emrah19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
krmeylmz34 ()@ASRN benim yazım sayfaya düşmüyor mu
0BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Teşekkürler hocam takipteyiz.
0BeğenmedimŞikayet
Aslibahar ()Hocam nurdan alinirmi almak üzereyim ne dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Hocam 24.35 de parite yaptım kaçta stop koymam gerek
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()günlükte durduğu yer ikili tepenin 2. cisi aşamazsa ikinci tepeyi ne olacağını biliyoruz
Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Hocam aynı destek hattını ben de takip ediyorum, destek üstünde kaldıkça da tutmayı düşünüyorum ama 22 Şubat 05.00 mumu ile 23 Şubat 13.00 mumu arasındaki bobinli bölgenin 24 Şubat 21.00 mumu ile delinmesi kafamı kurcalıyor. Ne dersiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Saol dostum
0BeğenmedimŞikayet
Seko3535 ()Slm hocam pilatin girefik paylasirmisin acaba
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()haftayı nerede kapatacağı önemli
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()beklediğimiz seviyeyi destek yaptı / destek Altın da mum açmadıkta problem yok
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)