Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0483 12:13:22
EUR 36.2673 12:13:22
USD 34.5732 12:13:22
ALTIN ONS $2672.5400 12:13:22

Grafiği gönderen: ntmen_x

⭐⭐ntmen_x ()
Bitcoin

11 usd t lik ufak parça voxel çay parasi na satıldı 5 $ la al sat yapıyor diye küçümseyen hamsilere ithaf edilir bu şekilde piyasa bilgisi kıt miktara odaklı yüzdesel kar etme yerine başkalarının portföyünü inceleyen kim varsa para ile imanın kimde olduğu bilinmez kimsenin parası kimseyi ilgilendirmez kendi cebinize bakın gorunttü kirliliği yapmayın ; )))
Biraz profesyonel düşünün; ))

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Atomda mal boşaltma anını tutturmamız lazım sho. rt icin:)

ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Spotta slp garip kaldi deadcat jumping yaparsa iyi olur :))
Long iyiymiş de short işine girmedim :)

LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Eyvallah kral.. Dipden aldık kar satısımızı da yaptık beklemeye geçtik spot bölümünde bakalım...

0BeğenmedimŞikayet

Derinn_35 ()

Hocam ben al. tının do. lardan ayrışıp orta ve uzun vade de çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum

0BeğenmedimŞikayet

Klas_Yatırımcı ()

Dün millet saldırmış Altın a zirve yapınca benim arkadaş 920den almış başlamış düşmeye şuan zarar basık diyor

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Ons 1900 duzeltmesi ni 1885 e yapmış 1870 aşağısı yaparsa 1850 qlt sinir taban olur 1875 de sağlam destek var
Dolar için 13.60 aşağısı sarkma olmazsa tekrar gram tl 832 den inmedikce artmaya başlayabilir
Şimdilik durum bu 3 gün geçerlidir bu yorum alana satana kolay gelsin

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Ethusdt dipten aldin 2310 dan helal sana bereketli olsun yine tatili hak etmişsin geçmiş olsun kral
Slp ve voxel karla satıldı 2 $ kar var :)) ziyaretine gelirim :)) anten lazım sa söylemen yeterli ; ))

0BeğenmedimŞikayet

last_chance ()

Sagol kankim inanıyorum sen de voleybol vuracaksın bitlilerde:)))

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Bereketli olsun eth fazla alıp satmadim ağır gemi o ben bu ara slp voxel ve nmr ile vakit geçiriyorum
Btc 36400 geçemezse 34.800 deneyebilir 11 busd nin yaridan fazlası boşta usd t de bekliyor duruma göre eklerim :))

1BeğenmedimŞikayet

Derinn_35 ()

Sağolun hocam :))

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Az önce kankime yazdim ons 2030 dolar 14.20 olursa 1020 lira olasılığı var
850 aşağısı stop destek alim yeri 840 stop isteyen yapabilir
Ons 1900 duzeltmesi ardından 2030 a gidebilir coniler düşünsün şimdi oyunları bozuldu başka bi oyun çevir mezlerse gr tl 1020 ye gidebilir
@last_chance kolay gelsin :))

Derinn_35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Derinn_35 ()

Hocam bi Gram altın yorumu alalım btc düşerken o mutlu etsin :)))

1BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Cümlemize. İzleyeceğiz bakalım..
3000e gelse yeter bana:)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Ben bilmem kral zaten senin yüzünden zarar ettim seni dinledim 18 k dan btc almadim ne yaparsan yap banane ; ))) sana sinir oluyorum dermişim
Şaka bi yana ethusdt 2370 stop destek olmuş ve 2500 2570 gecerse bakayım (11 usd t lik alirim belki ) kıvama gelmiş gibi
Bereketli olsun şimdiden bol kazançlar

1BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Satayım mı olcaktı @ntmen_x

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Bereketli olsun kral:)
Bende eth dan %5kardayım satayımm:)

1BeğenmedimŞikayet

Derinn_35 ()

Bereketli olsun hocam artık siteye çay söylersiniz siz de :))) Altın yoluna devam eder değil mi..?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum