Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (35)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()biz yine doğru olanı söyleyelim kırmızı direnç kanalını geçemezse satış yer geri çekilir destekler 24.695 24.368
Acemiusta05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemiusta05 ()Hocam satalım mi? Bu kâr satışları mi yoksa?
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ons 25.20-25.45 en zorlu direnç kanalında geçemezse satış yer
https://altin.in/asrn/2
bu şekilde mi?
yoksa satın düşecek mi?
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()geçen bu bekleme ile ilgili bir iki kelam etmiştik
beklenir beklenir beklenir sonunda bir cesaretle alınır diye sonunu hepimizin bildiği
POLAT24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()İyiki varsin abi eyvallah
1BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam hg niz sefalar verdiniz sizi burada gormeyi nasip eden rabbime sukurler olsun
1BeğenmedimŞikayet
Osm3csl ()4/5 tl'de kaldım bı kısım hisse aldım bende, ateskes cıkarsa atesı sonerse alınabılır dıye dusunuyorum dunku hareket bozdurmama sebep olmustu
POLAT24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()düzeletme gelir yakında bu açılışa mı gelir öncemi sonramı bunu bilemeyiz
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Üstadım ya full TL de pekleyenler için tavsiyeniz nedir?
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()böyle durumlarda tl de durmak hiç mantıklı değil daha çok panik olup daha fazla yanlışlar yapabilirsiniz bunun için arbitaj / parite ile değerlendirmeye çalışılmalı
Serenad22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serenad22 ()@ASRN sayın hocam benimde paramın bir kısmı TL de kaldı ve resmen eriyor yani
Olabilecek alım firsatlarinda bizlere yardımcı olursanız çok memnun oluruz
Elifkoc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Bende sizinle aynı durumdayım düşmesini bekledikçe alamadım hiç kısmetim yok bugün parça girdim oda kâr yazmadi hâlâ bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Eline saglik abi bu degerlerde bi durdu abd acilisyla. bi duzeltme gelir mi yoksa ortida direnc kalmaz mi
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()geçen gün üşenmeden saydım gerginlik devam ettikçe onslar yükseliri 17 kez hatırlatmışız 9.54 gümüş yükseliş kanalını hergün sayfada paylaşmışız
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Biraz da temel analiz üzerine durum hocam. Tavsiyemdir size. Siz her zaman arabayla bir yere gidileceğinden bahsettiniz bu doğrudur gidilir. Ancak temel olarak kaza riski var varamayabiliriz…
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()hocam hg geldin usd için öngörün yapabilirmisin size zahmet
1BeğenmedimŞikayet
srclk1414 ()hoş geldin hocam.
1BeğenmedimŞikayet
Clemam ()Başkan sen grafik atiyorsun. Cikarsa bu formasyon düşer ise bu çizgileri takip edelim diyorsun. Aslinda senin attigin grafikler objektif. Acik yonlendirme yapmiyorsun . Senin ve bir kac kisinin doğruluğunu biz biliyoruz . Calculator hocama destek oldugumuz gibi sanada oluruz merak etmeyesin yanindayiz..
1BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Güzel insan değerli kardeşim bizler için çok ö enemlisin. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetselin007 ()Hocam sizin gibi ustatlar hep sayfada var olsun
0BeğenmedimŞikayet
Elifkoc ()@ASRN hocam merhaba , biz hala tl deyiz kısmetsizlikmi cesaretsizlikmi akılsızlıkmı ne derseniz adına ondan var bizde, siz hiçbir yere gitmeyin lütfenn sizi takipdeyim alım yapacağız dediğiniz vakit.
1BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Hocam sayfa için bilgileriniz çok kıymetli sizi takip eden çok arkadaş var olumsuz kişilere bakmayın biz niyetinizi biliyoruz
10BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ons 25.20-25.45 en zorlu direnç kanalında geçemezse satış yer
6ncı_his için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Üstad biz seni biliyoruz. Bakma bir iki kişinin lafına. Kimseye yedirmeyiz senin hakkını evelallah
12BeğenmedimŞikayet
ASRN ()burada
fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemek oldu
teknik analizin t sinden anlamayanlar, analize değil karakterimize laf eder oldu ve bunlara destek verenler
Rovan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Üstad ne güzel geldin hoş geldin. Tamamladın bizi. Emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Rovan ()Hocam siz sizi cekemeyenlerin lafina takilmayin görmemezlikten gelin geçin biz sizin iyi niyetinize güveniyoruz
1BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Eline emeğine sağlık hocam bırakın kim ne derse desin görmeyin okumayın size satasanlari zaten disk like atıyor lar siz bize lazım siniz emeğine teşekkürler