Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Şhain_ ()Okumuştum hocam daha öncede sizi takip ettiğim için sayfanıza baya göz atmıştım 24.4 küsürdeyken geçtim tabi risk var hocam bakalım
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Parçalı geçişler yaparsanız iyi olur profilimde parite işlemi yazar, kesin düşeceğine eminseniz full geçilebilir ama riskli oluyor bu yöntem ytd
Şhain_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şhain_ ()Gümüş de iyi çıktı parite yaptım inş gram arttırırız
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Kapanış yapsak birde haftalık kapanış sonrası güzel olacak ytd
0BeğenmedimŞikayet
Şhain_ ():)bende konuşmaya çekiniyorum hocam ne zaman konuşsam geri depiyo
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Gene kavuşmuş az aşağı inmiş dediğim gibi fazla dillendirmeyem ters tepiyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Uslanmaz_35 ()Şahsen pas geçmesinin mümkün olabileceğini düşünmüyorum. Gerek enflasyondaki aşırı artışlar gerek ise sv. ş söylemlerinin onsları , petrolü ve enflasyonu arttırdığından ve arttıracağından dolayı mecbur kalacaktır. Ancak mart başlarında varlık alımını durdurmazsa anla ki faiz kararına kadar onslar yukarı ve faiz karsrıyla büyük düşüş. Varlık alımı tamamen biterse 0.25 puan arttırır bitmezse 0.50 puan arttırır görüşündeyim
0BeğenmedimŞikayet
Şhain_ ()ben bi dua edeyim o zaman hocam senin şu çizgiler biran önce kavuşsun :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Sarı çizgi mavi çizgi ile sanırım 1094 te atağa kalkamadığı için az aşağı inip ay sonu kapanışa doğru kesişebilir o kesişme ile yukarı atak yaparsa işte o zaman 1094 rahat geçilir gibi başka türlü geçeceği yok gibi kalıcı ytd
0BeğenmedimŞikayet
Şhain_ ()Hocam bizim bu platin ahvali ne olur :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Fed faiz arttırıcam diyor ama daha kendi bile kesin artar demiyor. Belki bunuda es geçecek :))
Uslanmaz_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uslanmaz_35 ()Üst zirvesi satış fırsatı olur (1127). Elbette bayrak direği kadar yukarı gidecek potansiyeli var ancak al satcıyız ve fed var malum bayrak direği kadar gidecekse svş olmalı veya fed 0.50 değil de 0.25 baz faiz arttırmalı
-1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Üstü az çizmişsin bayrak formasyonunda bildiğim kadarı ile çıkış boyu kadar bayrak bitiminde artış oluyor, yani daha yüksek rakamlar gelmesi lazım :) ytd
1BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()Eline sağlık arkadaşım hayırlı kazançlar.
1BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
doğruluk ()Teşekkürler kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Teşekkürler kardesim