Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (115)
0BeğenmedimŞikayet
kalennder ()Detaylı açıklama için teşekkürler. Ancak @ASRN hocamızdan da yararlanıyoruz. İkinizin de emeğine sağlık
Uslanmaz_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hayirdir insallah
6ncı_his için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Slm @ASRN elinden gelenin en iyisini yaparak bizlere ve sitedeki arkadaşlarımıza yol gostermeye calısıyorsun. emeklerin takdire sayan. Boyle kucuk konulara takılmadan Bos laftlara aldırmadan yapacagın calısmalarının devamını dilerim . İyi Kazanclar. Made in myz
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Evin var sagiliginda yerindeyse boş ver gümüşü :)
Onursalll01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hunlu1 ()@ASRN flama demis. flama üçgen olur. siz bayrak çizerek elestiriyorsunuz. Bu elmaya Armut demek gibi bişey :)
0BeğenmedimŞikayet
61ts61 ()Üstadım bazen susmak en iyi cevaptır boş verin sizden ricam yine bizleri aydınlatın iyiki varsınız
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Hocam ikinizi de şahsen tanımıyorum ama saygı duyuyorum fikirlerinizi yalnız burda neden birbirimizi yargilayacagimiza fikirlerinize ışık tutsak daha iyi değil mi bakarsin üstad dediğin kişinin fikirlerini benimsemezsen takip etmezsin ama bu sayfada asrn hocam sizi görmek isterim
0BeğenmedimŞikayet
fdsmaster ()yazılanları okudumda o arkadaş fazlasıyla ayıp etmiş size. uslup son derece sert ve anlamsız. ne egosu ne anlatım bozukluğu. ya bence gerçekten hiç takmayın böyle saçma saldırıları. takipteyiz üstad iyi çalışmalar hayırlı kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Umutağa24 ()Biz sizden razıyız.
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Hocam siz kıymetli bir insansınız
İyi ki varsınız
0BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()@Peyzajcı yetiş. Üstadı kaybetmek üzereyiz. Hakkınızı ödeyemeyiz. Daha bugün sizin sayenizde kazandıklarımla bir ihtiyaç sahibinin yarasına merhem olmak için sizin adınıza yardımda bulunacakken bunları okumak beni çok üzdü. Bir rica hakkım var ise onu şimdi kullanmak isterim. Lütfen biraz açık havaya çıkıp rahatlayın ve terketmeyin bu sayfayı
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Hocam sakin kalmakta fayda var. Ara ver rahatla arkadaş bir hata yapmıştır farkına varır. Allah sabredenlerle beraberdir. Canını sıkma böyle şeylere .. Herkes hata yapar hata yapmayacak olsak imtihan edilmezdik.
0BeğenmedimŞikayet
DeTLaX1989 ()Sen saglam birisin ıatirimi başka biryere yapmışsındır:)
0BeğenmedimŞikayet
DeTLaX1989 ()Aynen Ufak ufak döneyim dedim sahalara insanlara faydam dokunsun istedim sen nasılsın keyifler nasıl
5BeğenmedimŞikayet
ASRN ()öfkemin galip gelmemesi adına bi süre ara veriyorum hepinize bol bereketli kazançlar arkadaşlar
0BeğenmedimŞikayet
vnvn65 ()Aynen ya üstada saygımız sonsuz onun attığı mesajlardan anladığımız la bile para kazanıyoruz. Ki bundan dolayı bile ona minnettarız adam açık aramak için kılı kırk yarıyor
Kenyalı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DeTLaX1989 ()Selamlar üstadım :)
0BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Biz sizi iyi tanıyoruz üstadım. Gerekenleri yazdım zaten. Azminizle yolumuzu aydınlatıyorsunuz. Ne kadar dua etsek azdır
0BeğenmedimŞikayet
Kenyalı ()Milletin açığını aramaktan başka derdi yok
vnvn65 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kenyalı ()Baş engeli gitsin ben öyle yaptım bu zâta
1BeğenmedimŞikayet
vnvn65 ()Hocaya yağ çekecen diye mesajım üzerinden pirim yapma. Soruda rica kelimesini kullandığım ve sonraki yorumumda da hocaya saygımi belirtmem seni susturmaya yeter klavye delikanlısı. artık sayfayi meşgul etmeyeyim senin gereksiz çıkışlarından daha önemli bu sayfa.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()sayfanın ustaları açıklama zahmetinde bulunmuş sağolsunlar @Uslanmaz_35
12BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bu arkadaş önce flama ile bayrağın farkını öğrenirse (bilmediğini bilirse) daha çok yardımcı olmaya çalışır
bende anlatım bozukluğu varmış
bende ego varmış
ben cesaretsizmişim
ben hoca usta üstad değilim bunu çok kez dile getirdim hergün birşeyler öğrenen acemi çaylağım
ama egolu değilim cesaretsiz değilim ve grafikleri tekniğe boğmadan herkesin anlayabileceği sadeliğe getirir çizerim
bu arkadaşın dediklerine katkıda bulunuyorsa üye arkadaşlar demek ki bizi öyle görüyorlar buna diyecek de sözümüz olmaz
0BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Her fikre saygımız var. Sizin de kazançlarınız bereketli olsun
-1BeğenmedimŞikayet
vnvn65 ()Fark ettiysen cümlemin başında rica söyleminde bulundum. Zaten sayfada hocalarımızın her dediği çıkacak diye bekleyenler varsa boşuna zaman kaybetmesinler buralarda. Hocalarımızın bize cevap verme gibi bir zorunluluğu nun olmadığınında bilincindeyim sıkıntı yok. Hocanın grafik yorumuna düşecek mi diye sormayalım da hangi arabayı kullanıyor sunuz mu soralım. ve bu soru sana da sorulmadiği için cevap vermem doğru değildir.