Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Horozigo_ ()Sonrası hedef düzeltme gelmez mi
TheNight için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Daha ötesi nyok mu
2BeğenmedimŞikayet
TheNight ()dolar da hedefimiz gerçekleşmiştir.
0BeğenmedimŞikayet
Maximus55 ()Katılıyorum 4 saat üstünde kalsın 15 lere ilk etap sıçrama bekliyorum
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Selam kolay gelsin, bu yorumu Gram altın sayfasına atmıştım.
Bu sayfaya da atmak lazım diye düşündüm..
Gram Altın için TheNight yorumu (2 saat önce) Cevap yaz
ben onu bunu bilmem ben rakamların söylediğini bilirim.
Bu dolar 13.8176 üzerinde bir kez haftalık kapanış yapsın, bu seviye üzerinde kendisine 16-17 ye kadar alan açar.
0BeğenmedimŞikayet
Horozigo_ ()Bu sporu yapıyorsun tebrikler dostum.. 13.95 üstü kapanışlar yükseliş trendi gözüküyor bende
0BeğenmedimŞikayet
Ofsayt_Osman ()euro 30 kuruş arttı
2BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Sabah 13.67 seviyesinde idi
20 krş yukarı attı.
Eğleniyor muyuz? :))
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()dolar tl de teknik olarak 13.66 seviyesi üzerinde 14.08 bekliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
heros ()kim. tas koyuyo
ustat
")
Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Son bir ay içindeki kapanış rakamlarına bakarsak şu an 12 li rakamlar olmalıydı. elbette yanılabilirim
0BeğenmedimŞikayet
heros ()mb buna. musade edr mi
?
")