Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
2BeğenmedimŞikayet
Blluzncln ()hocam unutup tekrar zirve yapinca satsam bile benim duzenimi bozmayacak bi miktar. O yuzden cok stres yapmiyorum ama bundan 6 ay once cok yüklü terste kalmistim cok sukur ki zararsız cikabildim. Butun arkadaşlar umarim en yakın zamanda kara gecerler. Cevabiniz icin tesekkurler saygilar.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Değerli dostlar;
@artıdeğer @Blluzncln ,
Kripto sektöründe maalesef ki herkes çok kazanamaz, herkes çok kaybedemez.. Doğru zamanda giriş yapmak her daim piyangoya sebep olacaktir, ama çoğu kimse de doğru zamanda giremez, ve illa ki terse düşer.. Fiyat yükselişlerinde ve özellikle zirveden giren oyuncular genelde çoktur, ama bu piyasa sabırsız insandan sabırlı kişilere her daim kazandıran bir piyasa olduğunu da unutmayalım.. Her zaman strateji - vade - stop- loss gibi hususları da önemle ve sabırla yolumuza devam etmemiz sözkonusu olsun, yoksa terse düşülen ürünlerde özellikle altkoinlerde maalesef bekletme olasılığının da yüksek olduğunu aklımızdan çıkarmamamız gerektiğini bilmemiz gerekir..
Bol kazançlar..
artıdeğer için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Blluzncln ()Ah o neo hem cokkk guzel kazandirdi hemde ciddi trrate birakti. Sabirla bekliyoruz )
0BeğenmedimŞikayet
Cenker04 ()Çok sağol hocam emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()miktarda büyüktü..
artıdeğer için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
artıdeğer ()Aynen Hocam, Neo'dan terste kalan Mexido vardı, uzun zamandır yazmıyor.
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Sabrı en güzel CHZ'de - NEO'da terste olan arkadaşlarda size bir nebze anlatabilir..
Dawsons için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bu piyasada manipülasyonun kralı dönüyor, dün de ifade ettim kimilerine mal sattırır kimilerinin de ellerinden almak için hep bir bahaneleri, senaryoları hep hazırdır, balinalar ufak ufak alttan topladı, Fed tutanakları yarına ertelenmiş durumda yine birileri ceplerini 41.575$-42K$'dan kısa vadede doldurdu.. AVAX'ta 4 saat 80$'in Altın da kapanışlar yaparsa riskler dediğim gibi 76.14$'a kadar uzayabilir şuan en önemlisi günlük 85$ kısacası grafikte de gözüken % 0.5 FiB seviyesi ve ardından haftalık MA20 86.5$ seviyesi üzerinde haftalık kapanış yaparsa yükselişine devam edecektir tabii ki btc 'ye odaklı gidişatı ve yarın oluşacak temel haberleride yakinen takip etmemiz sözkonusu olabilir..
Cenker04 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cenker04 ()Düzeltme fed toplantısı ile ilgili
0BeğenmedimŞikayet
Cenker04 ()Hocam yarın fed tırnaklarıyla bir yorumun varmı stop koymak gerekirmi stop kaçta avax koysak
1BeğenmedimŞikayet
Dawsons ()Valla sabrı öğrenmek isteyen spell alsın üstadım, bir çok öğretiden daha etkili
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın değerli dostlar tşk ederim..
@Cenker04 @durgunates23 bol kazançlar, iyi günler..
zeynepnn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
zeynepnn ()Günaydınlar hocam teşekkürler @CoDeX©
1BeğenmedimŞikayet
Cenker04 ()AVAX ful aldım dün 1114 te degerlendirirmisin hocam kolay gelsin
1BeğenmedimŞikayet
durgunates23 ()Seni seviyoruz hocam Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
Cenker04 ()Emeginize sağ lık hocam varol
7BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın değerli dostlar tşk ederim,
@karatepe @Melisss @RXZ5K2 ,
Her işin başı "sabır ve şükürdür".. Sabrederek ve şükrederek yüreğinizdeki o güzelliklerinizin de iş hayatınıza yansıması ve dileklerinizin gerçek olacağı bereketli bir gün olmasını dileğiyle, bol kazançlar..
Pimapenci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Günaydın tskler
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Günaydın Hocam Hayırlı işler bol kazançlar olsun İnşaALLAH Elinize sağlık teşekkür ederiz güzel paylaşım için sağolasınız takipteyiz pür dikkat.
1BeğenmedimŞikayet
Pimapenci ()Günaydın hocam eline emeğine sağlık