Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 22:23:39
EUR 35.9598 22:23:39
USD 34.5492 22:23:39
ALTIN ONS $2717.4500 22:23:39

Konu: BTC Haftalık Grafik Görünümü 14.02.2022

Değerli dostlar;

BTC bir önceki ve geçtiğimiz hafta 42.420$ seviyesinde bir kapanış gerçekleştirdikten sonra bu haftalık hafta kapanış mumu seviyesi olarak ise 42078.53$ seviyesinde kapanış gerçekleştirdi ve geçen sene Ocak ayında başlayan 42.000$ seviyesinin önemi burada göze çarpıyor kısacası bu seviyenin üstünde tutunduğu ve adım adım 64895.22$ seviyesine kadar bir yükseliş ivmesi ve ATH'si de gerçekleştirmiş olduğudur..

Şuan logaritmik desteğinin de üstünde tutunan ve geçtiğimiz hafta ise btc 'nin en düşük 42.420$ ile en yüksek yukarı yönde kırmızı mum tepesi oluşturduğu ve uzun bir lokal tepe 45.850$ arasında gidip gelmiş olduğu ve bugün ise en düşük şimdilik 41.575$'a iğne attığı da göze çarpıyor.. Şuan grafikte de gözüken ve İchimoku Bulutunun mavi renkli seviyesi ve aynı zamanda grafikte de gözüken % 0.5 FiB oranının üstünde kalıcı olmasi tutunması net ve başarılı kapanışlar yapması yukarı yönde adım adım ve yeniden (45.501$-45.850$) tepe seviyelerini yeniden denemesi sözkonusu olacaktır..

Ama öncelikle bir önceki ve bu sabahta ifade ettiğim gibi kısa vadeli tepe seviyelerini de adım adım takip etmemiz olsun.. Temel ve gelişen olayların öncesinde yükseliş sergileyen BTC'nin gelişmelerini de yakinen takip etmeniz ve kısa vadede nötr durumda olsa da kısa vadede "Pozitif Uyumsuzluklarda" göze çarpıyor ve BTC'nin unutmayalım ki en yakın 50 günlük MA'nın Altın da şimdilik kapanış yapmayan ve 20 günlük MA'yı koruduğu takdirde bile yükselişlerin kısa vadeli devam etmesi de sözkonusu olacaktır..
Bol kazançlar..

Yorumlar (3)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

karatepe ()

Teşekkür ederiz ArkaDAŞIM.

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Tşkler Kral bereketli ve bol kazançlar..

KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Eline sağlık hocam teşekkürler...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum