Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
1BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()@eocal2021 sen hep düşecek yazarsın ben tepkiyi ve düşüşü aynı anda yazarım farkımız bu olsun :)
Kimsin_sen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()@Midland belki okuyordur nerden bileceksin :)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Tsk hocam takipdeyim yazilarinizi.
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Çok korkulacak bir durum yok şuan günlük grafik düşüşleri sınırlı tutuyor olumlu olduğundan.
Altcoinler ise farklı çalışıyor olumsuz olan dususlerden daha çok etkileniyor.
Şuan önemli olan alırken altcoinin durumunu bilmek.
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Olumsuz haberler geliyor hocam sanki bir korku daha yasatip sattirmakmi istiyorlar bilemedim. tsk ederim cvp verdiginiz icin.
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()42.665 test edebilirim desede dönmeli burdan artık.
Once 44400 ardından 46600 civarına yükselmeli.
Olumlu Ha. b/er bekliyor olumsuz ha. b/er geldiği sürece yükselişler sınırlı olur.
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Merhaba tebrikler, nereyi gormek istiyor bu btc bu ara gün yuzu gostermiycekler sanirim
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Hadi ya düştü mü yine ?
Dün satış fırsatıymış demek ki :)
1BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Al sat canlansın diyorum ne diyim daha ustad :)
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Üstadım düzelte düzelte gidiyor btc treni :)
-1BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Küçük düzeltme sonrası tepki başladı Bugün yarın devam edebilir buda satış fırsatı.
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Daha iyi sıkıştı şuan patlama güzel olur
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Hadi ya 95$ eksik kaldı geri döndü :)
41606 yapıp atak başlar mı ne dersin @maxmax35
1BeğenmedimŞikayet
karatepe ()Teşekkürler arkadaşım.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Evet saatlik ben işlemleri 15 30 dk grafiğe gore açıp kapatıyorum.
Saatlik olumsuz olunca 5 dk lık :)
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Saatlik düzeltme derken 1 saatlik düzelmemi grafikte
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Yine verir merak etme ama ataklar yavaşladı saatlik düzeltmesi bitsin tekrar hızlı ataklar yapar.
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Grt az zıplasın satıp yine oxt alıcam
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Fırsatı kaçırdım sabah oxt 3.52 de alayım dedim almadım 3.88 gördü iyi al sat veriyor
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()300$ in lafı olmaz :)
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli Harunbey kolay gelsin iyi çalışmalar..
harunbey için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın değerli @maxmax35 ,
BTC'nin 42K$-42.5$ bölgesinin üstünde kalması pozitiflik durumudur aşağı yönde 40.5$'a kadar geri çekilmeler normaldir yeter ki altında gün kapatmasın ve yukarı yönde kısacası şuan ki grafikte de gözüken % 0.236 FiB seviyesinin üstüne atması tepe noktalarını ziyaret etmesi adım adım sözkonusu olacaktır ancak zaman konusunda PU'luğun çalışmasında herhangi bir saat veremeyiz birşey diyemeyiz 4 saatlik MA20 seviyesi de şuan 42.5K$ civarından geçmektedir.. En önemli ve direnç noktası 45.5K$ ve en son test edilen 45.850$ üstünde en azından 2 günlük net başarılı kapanışlar yapması şuan önemlidir ve gelişen olaylar maalesef btc 'yi etkiliyor diyebiliriz..
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()En az 44k gitmesi gerekli. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()42535 yaptır ufak düzeltme sonra çalışır 43700 falan yakarız kısada pu nedir bilmiyorum attım ya tutarsa :)
1BeğenmedimŞikayet
Sevda88 ()Merhaba efendim ether yorumu rica edebilir miyim? Alım için bekliyorum.
1BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Hocam eline emeğine sağlık. 4h rsi pu devam etmekte halâ.
Ne zaman çalışır bu bilgin varmı
1BeğenmedimŞikayet
harunbey ()ilk like benden hocam. emeginize saglik